Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

14mrt/082

Weekend, rust en bijkomen

Vrijdag 14 maart
Vroeg wakker en redelijk geslapen, maar ik was nog wel erg moe, ging er moe in en kwam er moe uit.
Sjoerd kwam en uiteraard gezellig gekletst over Blacky en allerlei andere zaken, huisje weer aan kant.
Het is erg vreemd geen poes meer die zeurt mag ik naar buiten en dan weer naar binnen, ik wil vlees maar goed het meeste mis ik het gedrag omtrent de tijd dat Johannes thuis zou komen dan werd ze onrustig ging voor het keukenraam hangen of bij de deur en als Johannes kwam begon het concert van mauwen en achter hem aan rennen.
Ik heb de anderen dieren verzorgd en we wachten nog steeds geduldig vol spanning op de eieren van de Luipaardgekko.
Verder heb ik wat TV gekeken series en achter de pc gezeten, ik ben bezig gewest in een forum dat ik vond over Baardagamen.
Ik had zitten hopen op een telefoontje van de hulpmiddelen dienst over de tijdelijke sta op stoel maar dat kwam dus niet, voorlopig zit ik dus met mijn electrische rolstoel voor de tv het is even niet anders.
Marjan en Egbert kwamen even op de koffie en brachten een hele grote hoeveelheid vis voer mee, hun hebben de vijver weggedaan en hebben het over.
Nou met die hoeveelheid kunnen wij voorlopig wel voort......het zijn iets grotere balletjes dan we zelf kochten maar das geen probleem dan hebbend e vissen maar even geduld tot ze oplossen in het water, de meeste zijn groot genoeg voor deze balletjes.
Johannes kwam thuis en we hebben gezellig samen als avond eten zitten kaas fonduen, heerlijk en tijdens het eten naar mijn soap gekeken en House MD.
Verder gewoon niets meer gedaan en ik ben vroeg onder de douche gegaan en ga nu naar mijn bed.

Reacties (2) Trackbacks (0)
  1. Hoi Moon, balen dat je stoel kapot is! Ik hoop echt dat ze snel een nieuwe kunnen regelen, want je bent al zo beperkt. Logisch dat jullie Blacky heel erg missen. Ik denk aan jullie. Ik spreek je volgende week, dan zijn we misschien allebei weer wat fitter.

    Fijn weekend.

    Liefs van San

  2. Vreemd he , als een beest dood is, dat je in zoveel kleine dingen van de dag , het gemis merkt. Heel veel sterkte met het verlies van Blacky !

    groetjes Marian


Geef een reactie

Trackbacks zijn uitgeschakeld.