Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

13mrt/080

een hectische dag

Donderdag 13 Maart
Vandaag was een dag waarop vanalles gebeurde en ik werd er niet vrolijk van.
het begon al meteenmet opstaan, Johannes riep me vroeg omdat Blacky niet in orde was, dus snel naar beneden en kijken.
We overlegden dat we meteen om 9 uur de dierenarts zouden bellen of we zsm langs kunnen komen en Johannes belde zijn werk dat hij vanaf huis ging werken, de vergaderingen zouden dan via de telefoon gebeuren.
Het duurt dan erg lang als je moet wachten tot het 9 uur is hoor....maar goed we konden vrij snel terrecht en hieronder si de rest te lezen, maar Blacky is overleden.
Hubby (de luipaardgekko) was ook mee die had al een afspraak staan voor de avond om een hechting eruit te halen, maar dat gebeurde nu dus eerder en met hem is alles nu op ent op gelukkig.
Thuis zitten praten over Blacky, beduusd ook al hadden we allebij het al zien aankomen vanmorgen ......maar toch is de klap hard van twee lieve poezen opeens nu niet een meer.
Na zijn vergadering heeft Johannes een gat gegraven en hebben we Blacky in de tuin naast haar zus Siprie begraven.
Ik had alle spullen al schoon gemaakt en opgeruimd en toen was het opeens erg stil in huis.
Toen ik van alle commotie en emotie even lekker onderuit wilde gaan in mijn relax sta-op-stoel zakte ik tot overmaat van ramp door de stoel, ook dat nog.
Nou ja de stoel is ook oud ha ha hij is van 1995 en ik denk dat 13 jaar wel oud is voor zo’n stoel.
Meteen de zorgverzekeraar gebeld en een nieuwe gevraagd, men komt zsm de oude ophalen en dan komt iemand een nieuwe aanmeten, hopelijk is dat snel want nu kan ik alleen nog lekker zitten in mijn rolstoel en dat bevalt me totaal niet.
Tante Wil belde ook nog even en gezellig met haar gebabbeld.
Snel even wat boodschappen gedaan en toen voor de tv gaan zitten, dieren eten gegeven en met Johannes zitten kletsen en nu gaan we lekker vroeg naar bed.
We willen iedereen bedanken voor de lieve berichten op de diverse fora, de e-cards, smsjes en mails over Blacky dat waarderen wij erg.
We hebben er allebij vrede mee, het is een mooie leeftijd, maar het gemis zal nog wel even blijven, het is erg stil in huis nu.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Trackbacks zijn uitgeschakeld.