Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

12mrt/080

Storm, Rotterdam en kapper

Dinsdag 11 maart
Vandaag een rustig dagje........Sjoerd was er en dat was gezellig.
Ik heb niet echt veel te melden over deze dag, gewoon een rustige dag.
Er komen drukke dagen aan volgende week dus ik hou het even kalm.

Woensdag 12 maart
Vandaag weer tijd voor Rotterdam, totaal geen zin maar dat weten we nu ook wel.
Het weer alarm beviel me ook niet, maar okay we gingen en de reis was wiebelig en schommelig.
De rolstoel bus is echte windvanger pfff, maar we kwamen heel aan gelukkig.
Irma was er en had foto’s bij zich van haar trouwen en haar zoontje dus dat was leuk.
Omdat de trial straks is afgelopen veranderd onze status in gewone patiënt en dus zal ik haar nog wel zien maar veel minder, nu si ze zon beetje mijn privé verpleegkundige.
Er veranderd wel meer en hopelijk de grootste verandering snel er achteraan , thuis infuus!
Sylvia kwam gezellig langs en we kletste en maakte lol.
Ook Anneke die er werkt op de afdeling bij de “gewone” patiënten kwam even buurten met haar collega Rita het zijn echt lieve mensen daar.
De arts kwam langs en op de vraag hoe gaat het maar goed gezegd...en verder wel even wat gekletst over de situatie maar zonder dat ik te diep op de zaken in ging, ik heb daar geen zin meer in en omdat ik weet hoe gefrustreerd ik ervan kan worden heb ik het maar gelaten.
Na drie keer mis prikken ging de vierde keer goed, stomme aders ook pffff maar goed gelukkig doet het mis prikken niet veel zeer en een blauwe plek tja daar lig ik niet wakker van.
Na het infuus, wat prima liep, moeten we een uur wachten ik ga dan meestal even frisse neus halen, peukje roken en vermaak me wel, maar dit keer wilde ik iets anders en ben dus naar de ziekenhuis kapper gegaan en heb mijn haar 20 cm korter later knippen tot net op de schouders in een lengte.
Toen weer naar boven voor laatste controle en snel naar de taxi naar huis, die rit ging lekker snel.
Thuis was alles nog heel na de storm en dieren okay, maar Blacky is niet in orde.
Blacky eet niet en is rustig veel te rustig en we maken ons een beetje zorgen, morgen moeten we naar de dierenarts met Hubby om de hechting eruit te laten halen en we overwegen om Blacky meteen mee te nemen, maar goed eerst nu de nacht en lekker slapen en morgen kijken we verder,

Je bent niet verbaasd om te merken dat je mentale vermogen je lichaam stuurt, maar je reageert uiterst verbaasd als dezelfde bron wordt gesuggereerd voor diens mankementen.
Judith Hamerlinck

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Trackbacks zijn uitgeschakeld.