Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

7mrt/080

Fijn het is weer weekend

Vrijdag 7 Maart
Ik heb een slechte nacht gehad, ik kon slecht inslapen en was al snel weer klaar wakker, maar goed tegen de ochtend viel ik wel in slaap.
Johannes belde me wakker rond 8 uur, want ik wil niet op bed liggen als Sjoerd komt.
Sjoerd en ik hebben de nieuwe PGB papieren ingevuld en getekend, zo nu is alles weer op orde.
Gezellig de dieren besproken en bewonderd, koffie gedronken en uiteraard maakte hij ons huisje schoon.
Ik heb gebeld met wijk gericht werken, ik wilde een afspraak regelen om de zaken die ik gisteren al vermelde op het log.
Maandag komt er een team praten over het gedoe hier en de problemen die ik onderga om de wijk uit te komen, zoals niet toegankelijk parkje door schelpenpad waarop de rolstoel vastloopt en de auto’s die me angst aanjagen door hun snelheid, kortom we zullen zien wat eruit komt maandag.
Ik baalde er goed van en heb met Monique gebeld en zij en ik hebben het er uitgebreid over gehad en dat deed me goed, bedankt Monique!
Toen ik genoeg gebaalt had ben ik aan de slag gegaan, vaatwasser in-uitruimen en toen wilde ik de axolotl bak zelf schoonmaken....nou dat houdt in de buiten pomp zelf in elkaar zetten en aan en dan laten draaien een paar uur en het wart is helder als glas.
Nou dat ging even anders want ik deed iets fout en het water vloog de huiskamer in, compleet waterballet. Toen ik dat weer had opgeruimd nieuwe poging gedaan en die lukte wel gelukkig en tja dan ben ik weer trots op mezelf ook al koste het me bergen energie.
Ben bezig geweest met een home pagina voor de buurman (Herris) daar hebben we het allang over, maar nu begint het echt iets te worden, maar het is nog lang niet af hoor.
Johannes kwam thuis en samen lekker gegeten wat tv gekeken.
Daarna heeft Johannes me geholpen wat vissen van de tropische bak over te doen naar de guppen bak de guppen wonen vanaf nu bij de axolotls in en hun oude (120 liter) bak is nu een kleine tropische bak.
Ik heb met veel moeite zelf de planten in orde gemaakt en hem gefilterd met de buiten pomp.
Morgen gaan we verder met bakken veranderen, maar het is een gevolg van het feit dat ik de guppen niet zo leuk meer vind en nodig heb, want ik had ze omdat de axolotls ze graag aten maar die eten ze haast niet meer en dus kunnen ze weer als vanouds bij hun de bak verblijven.
daar zaten ze eerst ook, maar toen aten ze zo gauw de volwassen op dat ik bleef kopen en van kweken niets meer kwam, maar nu si dat over en dus tijd om alles aan te passen.
Nog even wat op de pc gedaan en nu lekker slapen en het is weekend dus lekker uitslapen morgen.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Trackbacks zijn uitgeschakeld.