Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

6mrt/080

Sommige buren ……..

Woensdag 5 maart
Okay de operatie was dus gelukt, dat konden jullie al hieronder lezen, gelukkig.
Verder heeft Johannes die dag dus thuis gewerkt en kregen we in de middag visite mijn nichtje Petra.
We hebben lekker gekletst en samen pizza gegeten en toen kwam Moeke 2 (haar moeder) haar halen.
Voor ze gingen hebben we nog even genoten van wat Ben&Jerrys ijs jummie.
In de avond samen wat tv gekeken en erg vroeg naar bed gegaan.

Donderdag 6 maart
Zo we waren samen al vroeg op en Johannes vertrok naar Rotterdam en ik begon meteen aan het forum, ik moest veel opruim werk verrichten en inhalen.
Ik ben aan het eind van de dag er ver gekomen en dus wel blij.
In de middag kwam mijn broertje op de koffie, hij had iets nieuws schoenen en een ipod die met elkaar communiceren, ja echt super!
Er zit een chip in de schoen die de ipod info geeft over hoe hard, ver je loopt, ben wel verbaasd over dit maar vind het wel wat hebben, klik hier en zie hoe het werkt.
op een speciale site kun je zien hoever mensen met de chip hebben gelopen en de teller loopt live mee echt gaaf...........Nike Plus Site.
Hubby gaat goed, de hechting zit er nog goed in en hij wordt alweer zichzelf en eet ook gewoon dus alles in orde lijkt het.
Mijn broertje heeft me vervolgens geholpen om het terrarium van de Baardagamen en Luipaardgekko’s te voorzien van nieuw calcium zand, fijner en niet van die balletjes.
Dus beestjes even apart, spullen eruit schoon maken en opbouwen.
Johannes kwam thuis ene ven koffie en toen wilde we naar de winkel andere lampen halen voor de terraria zodat het toch warmer wordt in de bakken.
Okay op naar de auto, helaas er stond weer eens een auto achter die van ons, midden op het rij deel zonder verlichting en met aanhanger, blijkbaar iemand die wilde laden en lossen en nu koffie pauze had, wij toeteren.....en nog eens toeteren en ja hoor daar kwam de meneer al aan.
De menner rijd weg, broertje zit al in zijn auto en wij rijden ook weg en verdorie nog geen 5 meter later staan we weer stil, staat er weer een auto dwars geparkeerd, geen licht aan en hoppa weer een toeter concert.
Het is niet normaal meer hier af en toe wordt ik er zo gek van........3 auto’s hebben dus gewoon zeker 5 minuten staan toeteren om de straat uit te kunnen voor er iemand komt die instapt, licht aan doet maar niet rijd en gewoon blijft staan tot er een paar minuten later nog een mevrouw komt en een meneer en dan jawel eindelijk schuift de auto op, ongelofelijk geïrriteerd schudt ik mijn hoofd dan maar en vervolgens scheld de buurman dan nog even flink mijn broertje uit die niets deed en enkel weg wilde........ben dit soort praktijken hier in de straat goed zat, morgen zal ik meteen eens gaan klagen want het is gewoon niet normaal, plek genoeg maar o wee als je even 10 meter moet lopen je zou je gezonde lijf eens vermoeien!
Op weg naar de winkel rijden we de wijk uit waar ook al weken lang de 30 KM borden de verkeerde kant op staan de wijk uit moet je nu 30 en de wijk in staat niets dus....pfff
Maar goed we zijn geslaagd voor onze lampen en hebben ze er meteen ingedaan en nu afwachten hoeveel de temp zal stijgen.
Daarna snel gegeten want het was al laat, nog even House gekeken en nu bed in.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Trackbacks zijn uitgeschakeld.