Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

20feb/080

Lente zorgt voor parende dieren…..

Woensdag 20 Februari
Vandaag was een spannende dag en dus was ik vroeg op en hele de dag was ik met mijn gedachten bij San.
Monique die een hele goede vriendin van San is belde gelukkig een paar keer zodat we afleiding bij elkaar konden vinden en toen tegen half 6 kwam het verlossende bericht, de operatie zat erop en heeft een 4 uur geduurd.
Alles is naar wens verlopen en nu worden het zware dagen van vechten voor San en ze zal heel veel rust nodig hebben.
Meis we zijn erg blij dat alles is goed gegaan en wensen je een goed herstel toe.
Niet veel later kwam er van San persoonlijk, ondanks hoe ze erbij ligt, een SMS om ons te bedanken voor de bloemen die waren bezorgd, San lieverd denk aan jezelf en rust goed uit, we zijn blij dat de bloemen bevallen.
Wat is een dag lang als je ergens om in spanning zit, echt opgelucht dat dit deel voorbij is.
Verder ben ik begonnen met onze nieuwe home pagina en dat wordt wel erg mooi al zeg ik het zelf.
Ik heb uiteraard prijsvragen zitten invulden en forum opgeruimd.
Heel toevallig zag ik dat de Waaierteengekko’s elkaar het hof aan het maken waren en dat doen ze met geluid, nu nog echt paren maar goed ik heb het snel gefilmd weliswaar zonder statief, maar het zal straks op onze youtube staan.
Johannes kwam thuis en we gingen eten en ja hoor echt lente op komst, want Johannes stond op pakte snel camera en statief en filmde parende Vuur Skinks, wow
Gaaf er zijn 3 Luipaardgekko’s die heel binnenkort eieren gaan leggen en de rest is druk met paren, ik ben erg benieuwd wie en hoeveel jongen ze gaan krijgen.
Dat geeft vast aan dat de Lente onderweg is...vogels leggen eieren, lammetjes en parende dieren nu de lekkere zon nog.
Vanmiddag werd ook de Fatboy al bezorgd dus broertje komt morgen langs om hem op te halen en blijft dan gezellig eten op mijn uitnodiging.
Zo nu ga ik nog hele even mijn series kijken en dan is het bedtijd.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Trackbacks zijn uitgeschakeld.