Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

15feb/082

Mijn eerste eigen filmpje

Vrijdag 15 Februari
Ik ben met allemaal nieuwe dingen bezig, zoals zelf filmpjes maken van onze dieren met een camcorder.
In de avond lukt dat heel goed doordat er een speciale functie op zit voor nacht en donkere ruimtes, maar ja als je die er overdag op gebruikt krijg je dus bijna zwart wit beeld, stom van me maar okay.
Kijk  hier is mijn eerste filmpje van de Vuur Skink.......ik heb hiervoor niet mijn statief gebruikt maar gewoon uit de losse hand, moet ik ook niet meer doen want het beeld blijft bewegen, maar al doende zal ik het wel gaan leren

Reacties (2) Trackbacks (0)
  1. Mooi beestje hebben jullie weer uitgezocht hoor! Ik kom hem graag snel in het echt bekijken!

    xxx
    Elis

  2. 😀 prima filmpje hoor en ach iedereen beweegt toch 😆
    leuk beestje (van een eindje 😳 )


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.