Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

12feb/083

Fatboy® the original gewonnen bij page!!!!

Goed begin van deze dag......vanmorgen om 7.15 uur dacht ik ach ik probeer het nog een keertje de actie loopt al even en duurt tot 1 maart en ik heb het al zo vaak geprobeerd alle mogelijke tijden, voer de code in en klik en wat zie ik staan.....

Fatboy® the original
Fatboy® the original fits in everywhere and with everyone. It’s the perfect size to lounge in or to use as a mattress for a power nap. Fatboy® the original is produced from strong nylon fibers which make in longer lasting and faster cleaning.
Size: 140 * 180 cm € 169.00

Ik ben zo super blij nu, ik heb alleen geen rode maar een mooie cobalt blauwe gekozen!
Ik kon nog kiezen uit red - lime - cobalt
Waarom cobalt? nou omdat dit het verjaardagskado wordt voor mijn broertje Damspy!
Dus broertje het duurt een week of 4 maar je bent dan ook pas de dag pasen jarig oftewel 25 maart.

Reacties (3) Trackbacks (0)
  1. heey, super gefeliciteerd!!!!!!!
    en wat een mooie kleur!
    Je zult wel meteen klaar wakker geweest zijn 😆
    (ik probeer ook elke dag……..)

  2. Gefeliciteeeeeeeeeeeeeeeerd!!!! Enne die blauwe is idd heeeel mooi!!! 😉

  3. Wow wat geweldig! Gefeliciteerd!!!


Geef een reactie

Trackbacks zijn uitgeschakeld.