Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

4feb/082

Acute slijmbeursontsteking

Maandag 4 Februari
Vandaag was ik al vroeg op, slechte nacht gehad, ik wist niet meer hoe ik moest zitten, liggen, lopen en had een felle pijn in mijn linker heup - bekken - en bovenbeen.
Ik zou toch naar de Huisarts gaan dus had zoiets van dan laat ik meteen even kijken en jawel een acute slijmbeursontsteking en nu zit ik dus aan de pijnstillers.
Verder een fijne schimmelinfectie, maar die zou met de juiste pillen na een dag of 3 moeten gaan vertrekken.
Ik was op weg terug langs de groenteboer gereden en voor ik thuis kwam was het alweer middag.
Heb de beestjes verzorgd en dat is nu iets meer werk, maar wel schattig.
De nieuwe Platstaartgekko noem ik voortaan Gecko, naar een Playstation spel vond ik wel grappig, maar goed die is vervelt gisteren en dat was een mooi gezicht.
Hubby vervelde ook en liet een groot hoesje achter dat heb ik uit de bak gehaald om te bewaren je ziet zijn hele patroon erin en tot in klein detail.
De twee zijn er allebij snel en goed doorheen gekomen en dat is een goed teken.
In de middag wilde ik plat gaan rusten, ben erg moe maar ja een paar van die opgeschote knulletjes van een jaar of weet ik veel 10-15 of zo vinden het zo amusant dat ze hier begonnen belletje te trekken.
Het gevolg is dat ik dan constant heen en weer loop en zit staan en dat kost me vel energie dus na een keer of 3 reageer ik niet meer op de bel.
Egbert kwam langs en belde gelukkig dus 2 keer anders was ik niet gegaan, hij kwam de computer ophalen en even naar Vita en Skip kijken, ook hij vindt dat soort dieren erg mooi.
Later kwam Herris de buurman ook even kijken naar onze nieuwe stelling en toen we die plaatste moesten we 1 gat boren in de muur op een tijd dat hij al op bed ligt, maar we hadden geen keuze en dus schrok hij heel erg van ons boorincident om 21.45 uur, sorry buurman.
Gelukkig was hij niet boos want we houden er altijd rekening mee, maar de stelling wiebelde erg en ik was bang dat die om zou kunnen aan en dan was heel de wijk wakker denk ik, maar goed hij begreep het wel en de rest van de gaten hebben we pas de dag erna gemaakt.
Herris vond de dieren en bakken ook erg mooi, Ria komt later een keer kijken die heeft haar handen vol met haar bijna 90 jarige moeder en petje af hoor want Ria zelf heeft ook allerlei klachten maar ze gaat gewoon elke dag meerdere keren naar haar moeder ook al wonen ze vlakbij elkaar.
Hier kunnen mensen nog wat van leren, echt waar Ria petje af en denk ook om jezelf en tot gauw.
Toen kwam Johannes thuis en inmiddels had ik ook even wat zitten slapen in mijn stoel.
We aten en keken tv, veel informatieve programma’s uiteraard over Joran van de Sloot, onze eigen ziek clown der Nederlanden, wat een portret is dat zeg ongelooflijk.
Ik deel de mening ook dat peter R de Vries hier en daar steken heeft laten vallen zoals ik gisteren al schreef, ondanks alles houdt het toch vele inclusief ons bezig.
Vandaag kwam ik een filmpje tegen met "niet eerder getoond materiaal" van zo’n autoritje van Joran en Patrick, echt een clown zeg niet te geloven kijk, luister en vooral lachen geblazen of nee dit is gewoon triest erg triest.
Bedankt de wereld draait door.....het beeld is nu compleet!
Joran een gratis advies als je je vakantie gaat boeken vergeet Spanje dan maar, er is vast een kamer vrij in het mooie luxe Pieterbaancentrum in Utrecht.

Reacties (2) Trackbacks (0)
  1. Hopelijk gaat het snel beter met je! Geniet van je beestenboel en rustig aan. Beterschap en sterkte!.

    Liefs van San

  2. Hahaha, geweldig dat filmpje!! Lag helemaal krom hier!

    Beterschap met je slijmbeursontsteking…


Geef een reactie

Trackbacks zijn uitgeschakeld.