Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

3feb/082

Dag appie Appelsalk

Zondag 3 februari
Vandaag lekker uitgeslapen en een rustige dag gehouden.
Zondag is dierendag alles wordt dan uitgebreid verzorgd, schoon gemaakt en opgeruimd.
Tot onze grote spijt constateerden we dat onze reuze appelslak is overleden, het lege huisje is het enige wat er nu nog is.
De vissen hebben de dode slak zelf opgeruimd, netjes en zo gaat dat nou eenmaal.

De slak kwam bij Elis en Camiel vandaag, voor hun aquarium te groot, ruim 5 cm doorsnee was die.
Het was wel uniek en iedereen vond hem super groot en mooi om te zien, maar goed nu si die dus niet meer, jammer.
Vandaag hebben we Vita even uit de bak gehaald, lief hoor een bardagaam op je schoot, ze zijn erg mooi.
Skip het mannetje heeft regelmatig ruzie met zijn spiegelbeeld en bonkt tegen het raam en krijgt dan een hele zwarte kraag van woede, heel mooi om te zien.
Het kan geen kwaad geloof ik en de dame Vita zwaait naar haar spiegelbeeld en dat is heel mooi om e zien, zal eens kijken of ik er een filmpje van kan maken van de week.
Alle anderen dieren maken het goed en zijn gezond en erg tevreden met hun nieuwe onderkomen.
Verder hebben we de pc van Marjan en Egbert in orde gemaakt die was ingestort en dus hebben wij hem opnieuw geinstalleerd en daar zijn we de middag mee zoet geweest, maar goed hij is klaar en iedereen is blij.

In de avond hebben we net zoals half Nederland uiteraard naar Peter R. De Vries gekeken en het was wel wat ik had verwacht geloof ik.
Ik ben van mening dat Joran gewoon ziek is, echt ziek alles wat hij hoort, ziet en waarneemt maakt hij zich eigen door erom heen te liegen en te fantaseren.
De bekentenis die hij geeft over Natalie dat ze ziek werd en overleed, is wat Peter R. De Vries hem de avond ervoor bij Pauw en Witteman suggereerde Joran reageerde toen van ben je mans genoeg om excuus te maken als je fout zit en smeet 5 minuten later glas wijn in zijn gezicht.
Vreemd zo’n opmerking heel de wereld was op zoek naar een moordenaar........en dan suggereer je een ongeluk????
Beetje dom van Peter vind ik persoonlijk want hij was de enige die wist dat Joran de dag erna in de auto uitgelokt zou worden over wat er nou precies op het strand gebeurde.
Dat verhaal wat hij dan verteld is zijn eigen versie van peter R. De Vries zijn suggestie in Pauw & Wittemans show.
De uitzending erna kwam Joran aan de telefoon en zei ik was dom maar ik zei wat HIJ wilde horen en iedereen ging ervan uit dat HIJ de undercover Patrick was en ik vrees dat HIJ dus Peter R. De Vries is geweest.
Joran is ziek maar niet gek en veel te slim en ik ben bang dat hij bij Patrick meer iets had van gratis wiet en spanning maar hij was achterdochtig en dat zou ik ook zijn als je zulke vragen krijgt van iemand die je net een half jaar kent.
Daarbij wat bezielde die Patrick om pas na een half jaar naar Peter te gaan en waarom had hij toen al indruk gemaakt bij Joran met zijn gelogen verhalen over geld verdienen met wiet en onderwereld connecties?
De vergoeding van Patrick was niet misselijk 5000 euro per maand, dat is een net salaris zou ik denken voor een paar uur rondjes rijden.
Dan is er nog het stukje over ene Daury, vreemd dat Peter daar niets mee wilde doen, hij was in Nederland en zelfs de krant DAG had al een interview met hem.
Vreemd want dat interview staat nu al op Internet en vandaag in de krant en dat houdt in dat Joran die zelf het nummer van Daury doorgaf aan de krant dat deed voor de uitzending en dus had Peter kunnen weten dat dit stuk niet zou kunnen kloppen en toch meldde hij dit stukje niet.
Kortom meer vragen komen naar boven dan antwoorden die ik had verwacht naar de grootse aankondigingen van Peter R. De Vries.
De uitzending van Peter was indrukwekkend door vele aspecten, maar of de oplossing er nu is, ik betwijfel dat ten zeerste.
Er zal zeer zeker een kern van waarheid zitten in alle kletspraat van Joran, amar zie maar eens dat je die eruit filtert tussen alle onzin die hij verkondigd.
Na de uitzending nog even zitten kletsen hierover met Johannes en toen was het bedtijd.

Reacties (2) Trackbacks (0)
  1. helemaal gelijk Moontje!!!!!!! Die Joran spoort niet, maar Peter heeft ook steken laten vallen…

    Is trouwens mooi geworden, het territorium(schrijf je het zo?)

    liefs Sas

  2. Jammer dat de appelslak is overleden.


Geef een reactie

Trackbacks zijn uitgeschakeld.