Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

28jan/081

kort dagje

Maandag 28 Januari
De dag was kort omdat ik heel simpel heel de morgen op bed heb gelegen.
In de middag langzaam opgestaan en wat mensen gebeld om bij te kletsen en wat op internet rond gehangen.
Moeke 2 kwam langs en nam een mandje met blauwe druifjes mee als dank voor alles wat we deden voor haar aankomende 70e verjaardag.
Ik ben er erg blij mee en we hebben lekker zitten na kletsen en ze had de onbewerkte video meegenomen, die mijn moeder heeft gemaakt tijdens het feest.
Het was echt super om het terug te zien en we zullen nog lang hierover napraten denk ik zeker als we gaan tafeltennissen.
In de avond samen met Johannes wat afleveringen gekeken van House MD, heerlijk.
En nu gaan we slapen.............


Reacties (1) Trackbacks (0)
  1. Hoi Moon, ik was van plan je vandaag te bellen, maar ik ben nu ook te moe. Wij kunnen nooit heel kort kletsen, dus ik stel het liever even uit. Zometeen is de voorschouw van ons nieuwe huis, dat is wel leuk, ook al ben ik er niet bij. Het weekend heeft je een hoop energie gekost en helaas kan je geen potje energie open trekken, anders waren ze al uitverkocht ha ha. Ik kijk sinds enkele weken ook graag naar House en ik vind het geweldig, ik ben dus ook verslaafd geraakt.

    Zo dit was het nieuws. Bedankt voor jullie lieve kaart die net in de bus viel. Succes morgen in Rotje!

    Liefs van San


Geef een reactie

Trackbacks zijn uitgeschakeld.