Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

20jan/081

Onweersbui -> bewolking -> zonneschijn

Zondag 20 Januari
Nou ik leef even in een onweersbui geloof ik, morgen hopelijk bewolkt en dan kan dinsdag de eerste zonnestralen er weer door gaan komen.
Vandaag begon weer erg traag ik kon mijn bed niet uit komen en het werd echt pas vroeg in de middag voor ik de vut had.
Johannes was al op en zijn pijn is gezakt, gelukkig, lopen gaat nog moeilijk en zijn schoen kan hij niet aan.
Zijn teen is dik en blauw en nu past zijn schoen niet, dus hij zal thuis blijven werken omdat hij zonder schoen niet weg kan en lopen gaat niet echt dus auto rijden dat hele eind is onverantwoord, eerst maar paar dagen rust en dan zal het wel beter gaan.
We waren druk boven bezig met de stellingen en er moest er nog eentje in elkaar dat heb ik dus gedaan samen met Johannes, dat ging gelukkig nog.
Nu alles er gewoon in gezet en opruimen doen we wel andere keer.
De oude spullen staan in hal boven, lekker zooitje dus, maar ja beide kunnen we nu niet slepen dus Sjoerd komt dinsdag en vragen hem om even te helpen alles bij de container te gooien.
Boven moet van het weekend beetje netjes zijn we krijgen een logee in verband met het feest van Moeke 2.
Helaas heb je altijd zelf een planning en daarin nooit zoiets als een ongelukje berekend en dus loopt het even scheef.

Morgen ga ik naar de HA ben het een beetje boel zat om nu al bijna 7 weken verkoudheid klachten te hebben en ontstoken holtes, ik ben constant moe en val steeds in slaap of ik blijf gewoon op bed liggen.
Ik heb nog steeds koorts rond de 38.5 en dat is ook niet echt normaal, kortom ik ben echt niet fit.
Dus hopen dat de HA (Huis Arts) me kan helpen dit nu even uit mijn systeem te krijgen, want ik kom nergens aan toe op deze manier.
Ik had allemaal leuke dingen geplant en morgen zou ik Monique gaan ontmoeten, die gaat naar het ziekenhuis en ik wilde haar daar opzoeken en een leuke middag hebben als afleiding, maar hoe graag ik ook wil ik moet realistisch zijn, het is in Hengelo en dat is een dikke 1,5 uur rijden en met Valys kan dat zo 3-4 uur worden met hun combinatie ritten en dat kan ik nu niet aan.
Ik baal hier echt van ik had er naar uitgekeken, maar goed Monique ik denk aan je, ik bel je en ik zal een kaarsje voor je branden en zodra mijn lijf iets opknapt kom ik je kant op!
Nu Johannes een probleem met zijn voet heb doe ik ook wat meer hier dan normaal om hem te ontzien en dat hoort zo, maar het is niet altijd even makkelijk en dus gaat mijn energie daarin zitten en laat ik andere dingen even schieten helaas.
Ik kijk uit naar komend weekend Moeke 2 viert haar zeventigste verjaardag, wowie dat is een hele leeftijd en het wordt een super feest!
Vandaag heb ik niet veel gedaan dus gezien ik de halve dag op bed lag en in de middag at heb opgeruimd en de rest van de tijd was voor mijn beestjes, verschonen en verzorgen.
Het kost wel tijd maar ik geniet zo van al die leuke dieren.................
We hebben nog een mooie film gekeken The Invisible, via UPC on demand, was een mooie film en nu is de avond ook om ik ga er vroeg in ben moe, morgen weer nieuwe dag.
Tot slot een mooie spreuk die ik op een kerstkaart kreeg....

“kijk om je heen en je zult zien dat de mooiste dingen gratis zijn”

Reacties (1) Trackbacks (0)
  1. Hoi Moon, het zit alleen maar tegen momenteel. Hopelijk gaat de zon weer snel schijnen. Hier stormt het al dagen, dus ik blijf ook lekker binnen. Sterkte en beterschap, ook voor Jo!

    Liefs van San


Geef een reactie

Trackbacks zijn uitgeschakeld.