Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

16jan/080

Rotjeknor……….. WK 16

Woensdag 16 Januari
Vandaag was het weer Rotjeknor dag, dus op tijd op en met de taxi naar Rotterdam.
Ik kwam binnen met verhoging en ging weg met verhoging, helaas nog steeds last van alle holtes en ik moet dus blijven stomen en spoelen.
Het infuus liep prima en ik was erg moe dus dutte zo nu en dan even in en dat doe ik eigenlijk nooit tijdens het infuus, maar dat zal wel komen door de verkoudheid die niet door wil zetten.
Dokter Z. kwam langs en melde dat er sinds december al 5 mensen thuis infuus krijgen en dat het eigenlijk heel goed gaat end at is mooi want ik wl dat ook vanaf medio april.
Ik moet eerst deze laatste 6 maanden nog vol maken en dan is het klaar en ik hoop dan dat ik voor de zomer alles rond is voor infuus aan huis.
De fysio Sylvia kwam gezellig langs end at vond ik erg leuk, ze bracht het boek mee dat ik voor haar won en een doos koffie jummie, cappuccino voor de senseo en die gaan we lekker thuis opdrinken.
Irma, Sylvia en ik hebben gezellig zitten kletsen over prijsvragen dat is zon beetje het gesprek van de dag als ik er ben ha ha,
De poezen van Sylvia zijn net zo gek op de gewonnen kerst wuppies als die van ons en ook daar worden ze gesloopt.
Na het infuus wat gegeten en toen snel naar huis, Leo was mijn chauffeur en we hebben dit keer maar heel even zitten kletsen want ik viel in slaap...........en dat gebeurt eigenlijk niet vaak als Leo rijd maar nu dus wel.
Thuis gezellig bijgekletst met Johannes en toen nog even snel Internet op en wat tv en toen was het weer tijd om te gaan slapen.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Trackbacks zijn uitgeschakeld.