Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

9jan/081

Nienke echt gaaf dat je belde!

Woensdag 9 Januari
Zo en weer een slechte nacht, het begint nu wel te wennen elke keer wat.......ik probeer me maar niet ergeren aan het feit dat ik in de nacht geen rust kan vinden en wie weet slaap ik vannacht wel goed.
Tegen 8 uur opgestaan, Johannes was toen al op weg nar Amsterdam, moest dar voor een gesprek zijn en ging later door naar Rotterdam, maakt vandaag dus wel wat kilometertjes.
Vandaag liep alles weer eens anders dan gepland, nadat ik de beesten had verzorgd ging de foon end at was leuk mijn nichtje Nienke.
Ik heb haar al heel lang niet gesproken of gezien en dat terwijl we het altijd super goed konden vinden...en jawel nog steeds we hebben bijna 1,5 uur aan de foon gehangen.
We hebben afgesproken na het feest van Moeke 2 snel eens af te spreken en dan ga ik naar haar toe in Utrecht dus das heel goed te doen met Valys.
Het was echt super dat ze belde, want ik zat al tijden van zal ik eens, maar elke keer dacht ik ja ja komt wel of ze ziet me aankomen na al die jaren nou blijkbaar hadden we dat dus allebij.
Daarna belde Marco gezellig even bij gekletst, tja wij hebben altijd wel iets te kletsen.
Ondertussen snel wat prijsvragen gedaan en het forum bijgewerkt.
Ik heb ook een hyves account, maar ja daar deed ik weinig mee, nu wil ik dat meer gaan gebruiken en dus bijwerken en opruimen.
Ik heb de vriendenlijst van 93 personen terug gebracht naar 18, dit zijn familieleden en mensen die ik ook echt ken.
Ik had heel veel mensen van mijn prijsrvagen-freaks.com forum in mijn vriendenlijst, maar die ken ik alleen via het forum, mail of hyves en nu heb k besloten dat te veranderen.
nu is mijn hyves mooier en beter en veel meer informatie en niet langer zichtbaar voor iedereen, alleen mensen die in mijn lijst staan kunnen mee lezen en kijken.
De post kwam weer met 2 pakketten een kom ik later ook weer eens op terug en een voor Johannes hij mag een Gilette Fusion scheerapparaat testen en kreeg die met 2 bussen gel opgestuurd.
Ik heb wat series gekeken die ik altijd opneem van de tv en de krant gelezen dus kortom ik heb me wel vermaakt.
Johannes kwam thuis en meteen eten want we moesten nog even naar mijn vader wat spullen bengen en halen.
Na het eten naar mijn vader gegaan en daar zitten kletsen en koffie drinken, niet echt lang want ik wilde niet te laat naar bed.
We zijn nu net terug snel mijn loggie afmaken en posten en dan op naar de douche en bed in.

Reacties (1) Trackbacks (0)
  1. Hoi Moon, balen dat je zo slecht slaapt! Leuk dat je het contact met je nicht weer hebt hersteld. En de pakjespost blijft ook lekker komen bij jullie, mooi zo! Ik vind Hyves erg leuk en heb veel mensen van vroeger terug gevonden. Oude klasgenoten, vrienden enz. En ja ik heb ook veel freaks in mijn hyves lijst, maar ik vind dat wel gezellig. Hopelijk vannacht een betere nacht.

    Liefs van San


Geef een reactie

Trackbacks zijn uitgeschakeld.