Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

8jan/081

Gezellig disndag

Dinsdag 8 Januari
Vandag kon ik niet uit mijn bed komen, slechte nacht gehad en voelde me echt beroerd en na een tijdje toch snel opgestaan, rond 8 uur want sjoerd zou vandaag weer komen en dan is het wel zo gezellig om beneden te zijn.
Sjoerd kwam en het was gezellig, heerlijk schoon huisje en lekker bijgekletst na zijn afwezigheid.
Ondertussen kreeg ik weer telefoon van de Gemeente Lelystad over de WMO , maar daar heb ik direct korte meteen mee gemaakt, kom maar langs met de nodige papieren en legitimatie maar ik doe dit niet over de telefoon.
Goed de meneer had een probleem met begrijpen en belde nog 2 keer na overleg met zijn collega’s maar ja ik ga niet nog een keer een indicatie doen bij iemand over de telefoon als iemand mijn ziekte niet kent, geen bevoegdheid blijkt hebben tot inzien medisch dossier en ik nooit zeker kan weten of dit wel iemand van de WMO is.
Elke idioot kan bellen en zeggen ik van de Gemeente Lelystad afdeling WMO, dus helaas men stuurt maar een uitnodiging voor een persoonlijk gesprek.
Toen was Sjoerd uitgewerkt en kwam Dien (zijn vrouw) hem ophalen en nam hun pup mee, nou die pup is al aardig grote hond geworden en erg lief.
Bedankt Dien dat je hem even kwam showen en we zien elkaar gauw op een koffie avondje hier.
Toen kwam de post, leuk mijn nieuwe DS spel zit erbij Mario Bros 64, ja de oude versie lekker spelen dus.
Verder kwam er een pakket met krekels, wasmotlarven en speciale lampen voor de terraria.
Tot slot het laatste pakje was een LetraTag van Dymo, een apparaat die mooie smalle labels maakt, erg handig.

Deze kreeg ik kado bij een bestelling, dus wel grappig.
Vandaag was ook telefoondag, elke week trek ik een dag uit dat ik een aantal menen eens bel om bij te kletsen, vandaag dus lekker gekletst met Monique.
Monique we zijn er voor je en alles komt echt goed meis, ik ga je helpen door de moeilijke tijd heen te komen, hele veel sterkte alvast en de operatie zal je hopelijk grote verlichting gaan geven.
San was er helaas niet ik denk at ze alg te rusten, meis heel veel sterkte en gefeliciteerd met je opleveringsdatum van jullie nieuwe huisje.
Mijn vader ook gebeld en even bijgekletst, hij is druk men is bezig zijn woonkamer te verbouwen  en dat is een heel werk en georganiseer omdat ze wel aanwezig zijn tijdens het werken.
Verder ging het wel redelijk goed, zijn goedaardige huidkanker is weggebrand met een speciale behandeling en eind januari hoort hij meer over een ingreep bij zijn oog.
We zien elkaar morgen dan gaan we even in de avond op de koffie bij hun.
Marco mijn maatje belde me, heerlijk bijgekletst........je bent en blijft een kanjer en laat je niet van je gekozen weg brengen jongen.
Ik kijk uit naar je bezoekje en misschien moet je dan maar blijven slapen (en hier gebeurt echt niets hoor LOL) maar dan kunnen we biertjes tappen.
Mijn moeder kwam langs en bleef gezellig eten, nam een stapel spellen mee voor de Playstation 1 die ze heeft en dus zal die voorlopig wel druk zijn, veel speel plezier moeders.
Na het eten ging ze naar huis en wij hebben nog even op de pc’s zitten werken, bij zitten kletsen, wat tv gekenen en ons vermaakt.
Ik heb mijn tante wil nog even gebeld en bij zitten kletsen, was erg gezellig en nu is de avond om en gaan we zo weer lekker slapen.

Reacties (1) Trackbacks (0)
  1. Pakjesdag vandaag bij jullie! Fijn dat Sjoerd er weer was, ondanks dat hij het zo zwaar heeft. Vreselijk balen dat je een slechte nacht had en daardoor zo moe bent. Ik weet hoe het voelt, alles is je dan teveel. Hopelijk kan je vanmiddag wat rusten. Ik was te moe toen je gisteren belde! Rustig aan en veel sterkte.

    X San


Geef een reactie

Trackbacks zijn uitgeschakeld.