Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

6jan/081

Einde van de vrije dagen…..

Zondag 6 Januari “drie koningen”
Vanmorgen redelijk op tijd uit bed gekomen, had nog wat dingen te doen en het si de laatste dag van de vakantie van Johannes en dus op tijd bed in en heel vroeg eruit, zo rond 5.30 uur.
Omdat we de dieren al op vrijdag hadden gedaan hoefde die vandaagniet meer, dat scheelde hoop werke n tijd.
Vandaag hebben we de externe HD voor moeders in orde gemaakt en ales van haar oude pc hierop gezet.
Johannes heeft nog wat huishoudeljke taken vericht die noodzakelijk waren en gelukkig is Sjoerd er weer vanaf disndag.
We hebben de HD meteen toen die kalar was bij moeders gebracht en geinstaleerd, kopje koffie erbije n het was erg gezellig en Moeke 2 was er ook.
Ik heb alle creatieve boeken en spullen opgeruimd, ik had behoorlijk veel boeken en spullen maar ik kan er neits mee en dat vind ik echt zonde.
Het is duur spul allemaal en weggooien komt niet in me op en dus alles ingepakt en aan de moeders gegeven kunnen zij weer aan de slag.
De moeders waren er erg blij mee en Moeke 2 zei: “De volgende kerstkaart is met orgigam”, nou ik kijk er naar uit want ik vond dat zelf altijd mooi en erg leuk om te doen.
Na even gezellig te hebben zitten kletsen keken we nog even naar de Nintendo 64 de oude spelcomputer had het opgegeven en omdat die bij mij vandaan komt wilde ik er even naar kijken, dus moeders zet hem aan en wat denk je ......precies hij doet het gewoon had vast vaklantie eerder deze week, maar goed hij doet het weer en nu kan ze lekker mario spelen.
Daarna zijn we naar huis gegaan, was een omweg van echt neit leuk meer, we waren op zoek naar een brievenbus maar overal zijn ze nog steeds ivm oud&nieuw weg..
We hebben gekeken in de wijk bij mijn ma en de wijk ernaast, onze wijk kortom nergens een brievenbus alleen die bij de AH en dus toch daar maar heen gereden.
Ik snap dat ze weg halen voor veiligheid maar dat het dan nog steeds zo si op 6 ajnuari vind ik wel erg vervelend en zeker voerdreven.
Daarnaast is die bij de Ah ook niet veilig maar aj je moet ergens op zondag je post kwijt, deze was dus al zwart en de brand is gedoofd en dus die poging is mislukt...hopleijk waren ze op tijd met legen en komt mijn psot dus wel aan morgen of paar dagen erna want tja de TNT doet er nou eenmaal vaak langer over.
Eenmaal thuis lekker een beirtje getapt en genoeten daarvan, de mail gedaan en wat prisjvragen, vervolgesn eten gemaakt en lekker gegeten.
Ik was erg moe na het eten en dutte even in netals Johannes en na wat tv kijken en op internet te hebben egzeten is het nu al bedtijd, veel eerder dan normaal maar ja morgen moeten we cht weer vroeg op end su ook vroeg erin.
Half 10 is mooie tijd om te gaans lapen als je er om half 6 uit moet, zal wel tegenvallen hopelijk morgen neit al teveel files voor Johannes.
Voor iedereen sweet dreams en morgen gezond weer op!

 

Reacties (1) Trackbacks (0)
  1. Wat een mooie tekst en oh zo waar!

    Bedankt voor alle moeite die jullie hebben gedaan om de envelop met dvd te posten. Hij is goed aangekomen. Bedankt voor alle moeite en bedankt voor de dvd.


Geef een reactie

Trackbacks zijn uitgeschakeld.