Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

4jan/081

Bedankt voor alle hartverwarmende berichtjes!

Vrijdag 4 Januari
Zo we zijn al op weg naar dag 5 in het jaar en het voelt alsof ik al een ruime maand erop heb zitten.
Vandaag ben ik dus laat opgestaan, ik was echt op , moe, niet lekker en dus blijf ik dan langer liggen.
Eenmaal op lekker aan de koffie en de beesten verzorgd en dan ben ik alweer een ruim uur verder.
Met Johannes even naar de C&A geweest voor broeken, daarna naar de Blokker en tot slot de AH nog even in.
Zo alles zit in één gebouw maar het voelde alsof ik een Marathon had gelopen.
Verder thuis de laatste kerstversiering weggehaald op wat ijspegel lampjes na die vind ik gewoon erg leuk en laat ik langer hangen.
Johannes en ik hebben de beesten hun bakken en kooien vandaag al helemaal gedaan in de avond, moet kunnen en zo hebben we zondag dus meer vrij.
Buuf Wendy kwam gezellig langs, ze kwam even buurten om te zien hoe het met ons ging, na het afscheid van Siprie gisteren, ik vond dat super lief.
Okay de poes was al oud maar het doet je wel iets hoor en gelukkig heeft haar zus Blacky er weinig last van als je het ons vraagt, wel als we de naam Siprie noemen kijkt ze zoekend rond zo van heee waar is die dan?
Dus we gaan de naam maar zo min mogelijk gebruiken om het Blacky wat makkelijker te maken.
Ik heb ook zitten nadenken, want er is heel veel gebeurt in December en in dit nieuwe jaar, nu al..........en ik ben er altijd voor iedereen en sta voor iedereen klaar maar heb nu bij een aantal mensen wel zoiets van bedankt, fijn dat je helemaal niets hebt laten horen!
Sorry maar sommige mensen zijn zo bezig met hun eigen problemen dat ze even vergeten dat er bij anderen ook wel dingen kunnen gebeuren en dat die er ook al hadden die ook hun eigen toen er wel voor de personen waren.
Maar goed zo is het leven denk ik dan maar, de persoon in kwestie zal hier wel komen lezen omdat ik wel zo eerlijk was om op het log van de persoon ook even te laten weten hoe ik erover denk, want blijkbaar ben ik sinds haar partner en zij uit elkaar zijn opeens opgelost in lucht.
Voor de goede orde ik ben echt niet moeilijk hoor ik snap als mensen het moeilijk hebben dat ze even zich terug trekken, maar ja als ik het log lees en lees wat een leuke dingen er allemaal gedaan worden, gezellig met die dit en naar de bioscoop enzovoort tja had ik toch wel een reactie verwacht.
Nu kunnen mensen opeens denken gosh ze is gewoon jaloers, nou echt niet!
Maar ik dacht dat we vrienden waren en blijkbaar heb ik me zwaar vergist en dus schuift deze persoon een cirkel op naar de groep bekende.
Zo genoeg negatief gedoe, want het positieve wint altijd in het leven en ook bij mij, want er zijn heel veel mensen die ons wel steunde met hetgeen er allemaal speelde en hun ben ik heel dankbaar.
Hier zitten ook mensen bij die ik amper ken, alleen van prijsvragen en mensen die ik heel goed heb leren kennen via prijsvragen en andere sites op internet en dat wat jullie mij mailde, pb-de, sms-de en lieten lezen in het forum heb ik echt als hartverwarmend ervaren.
Nogmaals hartelijk dank voor al jullie hartverwarmende berichten!
Verder was ik vandaag in de tuin aan het rondkijken en ik blijf verbaasd de rozen bloeien nog steeds, andere bloemen bloeien en staan in de knop en ook de viooltjes staan er nog heel mooi blauw bloeiend bij, hoort niet maar een super mooi gezicht,
Zo inmiddels is de avond om en gaan we lekker de douche opzoeken en het bed.

Reacties (1) Trackbacks (0)
  1. Hoi Moon, lekker he ff je hart luchten op je log ;-). Gelukkig zijn er nog heel veel mensen die er wel voor jullie zijn, daar kun je je weinige energie beter aan besteden. Lief dat Wendy langs kwam. Doe rustig aan, ik ben zelf ook erg moe, daarom heb ik je niet gebeld. Maar gelukkig is er ook mail, sms en post.

    Goed weekend!

    Liefs van San


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.