Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

2jan/082

Siprie is ernstig ziek

Woensdag 2 januari
Zo al is het jaar net begonnen vandaag was een super drukke dag voor me, zo terug kijkend nu en de nacht zal een hele lange gaan wordne vres ik.
Om te beginnen moest ik naar Rotterdam en heel de tijd was ik in gedachten bij Marjan, die vandaag haar operatie zou ondergaan in de cohtent.
Egbert zag ik voor het raam van hun huis staan toen ik in de taxi langs reed we zwaaide even naar elakar, en ik baalde dat ik naar Rotterdam moest had hem graag gestuent want wachtne is erg lang in dit soort situatie.
In Rotterdam ging alles prima, ik heb fijn zitten pratne met Irma over alles en de feestdagen en werd zelf emotioneel van alles opnieuw vertellen, maar het luchte wel op.
Verder blijk een paar holtes in mijn hoofd onstoken te hebben en daardoor krijg ik het benauwd en kan ik niet goed overweg met de beademingsapparatuur ind e nacht.
Morgen moet ik wat oplapmiddelsn gaan halen en hopelijk zakt dat dan snel weer af.
Toen zat het infuus erin en was het tijd om naar huis te gaan, leo was er al vroeg dus alles ging er vlotjes. En toen ging alles heel anders dan ik had verwacht, Johannes deed de deur open en ik reed naar binnen en zag Siprie )onze 17 jarige poes’ hele raar kruipen uit de bak met een zeer doordringende klagende mauw.
Johannes heeft haar heel de dag niet gezien maar dat is eigenlijk wel nomraal ze ligt latijd hele dagen boven lekker op bed te slapen.
Maar eignelijk wisten we meteen er klopt iets niet, Siprie zakte door haar achterkant heen, was koud en drijfnat en bleef gewoon liggen toen ik langs haar wilde rijden en dat doet ze nooit ze vind mijn rolstoel namleijk doodeng.
Johannes pakte haar dus op en ik belde meteen de dierenarts en gelukkig konden we meteen terrrecht.
De dierenarts voelde in haar rechterachterkant geen hartje kloppen en die was ook erg koud, de gehele temperatuur was nog net 35 graden.
Haar haar was raar, niet glanzend en ze was mak en liet alles gebeuren, de dierenarts denkt aan een hartprobleem en dus ook een bleodprop die haar ader verstopt en dat is heel pijnlijk dus gaf ze har meteen een goede pijnstilling die we vanancht moeten herhalen rond hafl 3.
Ze heeft haar in handoeken gelegd en warm vocht teogedient net onder haar vacht.
De dierenarts geeft haar ongeveer 2/0% kans dat ze zichzelf hiervan hersteld, hartinfarct.
We houden haar vannacht thuis warm, ze ligt nu verstopt onder Johannes zijn buro, Backy haar evenoude zus is er niet van gedient en ontwijkt siprie en als ze dan gaat kijken is het blazen en lelijk doen.
Vannacht zullen Johannes en ik dus waken over siprie en hopen dat ze zichzelf erdoor heen trekt en mcth dat neit zo gaan dan zullen we haar meoten laten inslapen en dat zal dan thuis gebeuren, maar laten we hopen dat het niet nodig is.
Het zal dus een lange nacht worden en tja het is ook wel veel allemaal en dus liepen uiteraard bij mij alweer de tranen, zeker voor Johannes die de dames al ruim 17 jaar heeft.
Kortom we duimen en gaan zo dus op de bank en relaxstoel slapen en hopen dat we morgen hier goed nieuws kunnen vermelden.

Siprie zomer 2007

Reacties (2) Trackbacks (0)
  1. Veel sterkte vannacht Moon en Johannes!!

  2. Lieve Moon en Jo, wat een vreselijk bericht, ik lees het net pas anders had ik al veel eerder gereageerd. Ik ben hoop dat het vannacht “goed” is verlopen en dat Sirpie nog bij jullie kan blijven. Heel veel sterkte, ik denk aan jullie!

    Veel liefs van San


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.