Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

1jan/082

De eerste prijs van 2008 is nu al gewonnen!

Dinsdag 1 januari 2008
De eerste dag van het nieuwe jaar zit er bijna op en het was een prima dag.
Ons is oudjaarsavond prima bevallen, lekker met zijn tweetjes rustig genieten van de conference van Jan Jaap van der Wal.
Na het slaan van de klok zijn we hele ven neergestreken bij Ria en Herris en toen weer naar huis.
Ik heb veel mensen een sms gestuurd, gebelt of even gesproken om ze de beste wensen te geven
Rond half 3 zijn we lekker naar bed gegaan.

Het prijzenjaar begint ook meteen hier en heel goed!
De eerste prijs van 2008 is: PHILIPS HD3600 Perfect Draft Thuistap gewonnen bij www.prijzenretourtje.nl.

Ik ben er echt superblij mee en bedank graag nog even iedereen die me hielp, door op mijn linkje te klikken!


Ook de komende 3 maanden speel ik uiteraard weer mee en hoop op jullie dagelijkse klik en steun.
Het afgelopen jaar wonnen Johannes en ik maar liefst 226 prijzen, een topjaar!
Het zijn prijzen varierend van een DVD of CD en ook supermooie prijzen zoals ene Google Mini Cooler en een Samsung LCD TV.
Ik kan dus wel zeggen dat 2007 een geweldig jaar voor prijsvragen voor ons is geweest.
Ook de komende 3 maanden speel ik uiteraard weer mee en hoop op jullie dagelijkse klik en steun.Het afgelopen jaar wonnen Johannes en ik maar liefst 226 prijzen, een topjaar!Het zijn prijzen varierend van een DVD of CD en ook supermooie prijzen zoals ene Google Mini Cooler en een Samsung LCD TV.Ik kan dus wel zeggen dat 2007 een geweldig jaar voor prijsvragen voor ons is geweest.De dag is rustig verlopen uiteraard heb ik genoten van het Nieuwjaarsconcert vanuit wenen op de tv en daarna een mooie film gekeken.
Vanavond ga ik rustig aan doen en op tijd slapen, morgen begint het gewonen leven weer, dus een dagje Rotterdam.
Morgen is ook de dag dat Marjan haar operatie zal ondergaan en in gedachte zal ik bij haar zijn.

Ook de komende 3 maanden speel ik uiteraard weer mee en hoop op jullie dagelijkse klik en steun.Het afgelopen jaar wonnen Johannes en ik maar liefst 226 prijzen, een topjaar!Het zijn prijzen varierend van een DVD of CD en ook supermooie prijzen zoals ene Google Mini Cooler en een Samsung LCD TV.Ik kan dus wel zeggen dat 2007 een geweldig jaar voor prijsvragen voor ons is geweest.De dag is rustig verlopen uiteraard heb ik genoten van het Nieuwjaarsconcert vanuit wenen op de tv en daarna een mooie film gekeken.Vanavond ga ik rustig aan doen en op tijd slapen, morgen begint het gewonen leven weer, dus een dagje Rotterdam.Morgen is ook de dag dat Marjan haar operatie zal ondergaan en in gedachte zal ik bij haar zijn.Nogmaals voro iedereen de beste wensen en alle goeds voor dit jaar!

Reacties (2) Trackbacks (0)
  1. ik heb je trein alweer laten rijden 😉
    en zal dat weer dagelijks doen, no problem

    jullie de allerbeste wensen
    en groet van Nicole

  2. Nogmaals gefeliciteerd met deze superprijs. Ook ik zal dagelijks blijven klikken!


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.