Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

31dec/071

Goed nieuws Marjan!

Maandag 31 december
zo even een extra log vandaag.....want wij waren zojuist even bij Egbert en de kids, want ik heb een schaal bowl gemaakt voor ze en daar ging de telefoon.

Marjan belde en met heel goed nieuws, woensdag wordt ze geopereerd en krijgt een soort kastje in haar borst dat haar hart controleert zodat wat er tweede kerstdag gebeurde niet weer kan gebeuren.
Het gaat eigenlijk heel goed met Marjan, het zal nog even gaan duren voor alles echt hersteld is en ze weer helemaal de oude zal zijn, maar in ieder geval ben ik blij want aanstaande donderdag 3 januari komt ze weer naar huis!
Dan zullen er nog veel ziekenhuis bezoekjes zijn voor haar, maar thuis is wel waar ze hoort en moet zijn bij haar man en kids.We hebben nog even gezellig koffie zitten drinken met Egbert en zijn toen weer naar huis gegaan, zij gaan zo op bezoek bij Marjan.

Beter konden we het nieuwe jaar niet ingaan denk ik..........

Reacties (1) Trackbacks (0)
  1. Wat een geweldig bericht. Marjan sterkte morgen tijdens de operatie en dan donderdag WEL THUIS! Heel veel sterkte voor jou en je gezin. Ook hier in Nieuwerkerk wordt aan jullie gedacht!


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.