Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

31dec/071

Bijna is 2007 voorbij….zwaai zwaai

De laatste uurtjes van 2007 tikken voorbij....opeens lijkt de tijd weer langzamer te gaan dan het hele jaar.
Een jaar vol ups en downs, maar de balans is positief.
Jullie hebben het allemaal kunnen lezen het afgelopen jaar op het log en ook komend jaar zal ik heel trouw mijn “internet dagboek” blijven bijhouden.

Er zijn veel mensen in mijn leven die me heel dierbaar zijn en ik wil ze graag bedanken voor al hun hulp en steun in het afgelopen jaar.
Ik kan ze niet ze niet met naam en toenaam gaan nemen allemaal, maar een paar wil ik wel even bedanken en noemen.

Mijn moeders, San & Maup, Egbert & Marjan, Ria & Herris en op de mooie nummer 1 plek uiteraard mijn grote liefde Johannes.
Het afgelopen jaar is mijn gezondheid met een behoorlijke stap achteruit gegaan en de dagen op en neer naar Rotterdam vallen me erg zwaar, maar met de steun van deze en vele anderen kom je er gewoon doorheen.
Johannes werkt zo’n 60 uur per week, doet grootste deel in huishouden, zorgt voor mij en is zoveel meer voor mij dan alleen mijn man en liefde.
Egbert & Marjan hebben zoals jullie konden lezen heel veel meegemaakt en daardoor zagen we elkaar echt veel minder, maar de band is en blijft en we weten dat we altijd op elkaar kunnen rekenen en ik hoop dan ook dat hun nu veel zonneschijn te wachten zal staan in 2008.
Ria & Herris zijn er altijd en al jaren lang, ze doen echt zoveel dat ik het niet allemaal ga opsommen, maar besef wel dat het spreekwoord: “beter een goede buur dan een verre vriend” hier zeker op gaat of toch niet want het zijn goede vrienden die ook naast mij wonen.
Ria & Herris bedankt voor al jullie lieve en goede zorgen en ik wens jullie alle goeds in 2008!
San & Maup zijn voor mij heel speciaal, ontmoet in het prijsvragen forum en steeds meer contact en beter leren kennen en San is voor mij een groot voorbeeld van hoe je echt gelukkig kan zijn ondanks dat je gezondheid je in de steek laat.
Ik wens hun heel veel geluk in hun nieuwe huisje dat ze gaan bewonen komend jaar en hopelijk zal San komend jaar meer thuis zijn en meer kunnen genieten van Maup en der vogels en alles wat haar dierbaar is.
Mijn moeders zijn er ook altijd en doen veel voor mij en Moeke 2 wordt komend jaar 70 jaar.
Moeders bedankt voor alles en ik wens jullie alle goeds voor 2008 en maak er een mooi jaar van.
Alle anderen mensen die nu niet genoemd zijn, zijn niet minder belangrijk en ik wens jullie en iedereen een fijne jaarwisseling en alle goeds voor 2008.

Komend jaar zullen we weer vele nieuwe dingen gaan beleven zoals het krijgen van het echte medicijn en ook dat de infuzen ergens dit jaar niet langer in Rotterdam meer hoeven maar lekker thuis of dichtbij huis.
Johannes zal de eerste helft nog werken in Rotterdam en dus jammer genoeg weer vele files te zien krijgen en meemaken.
Uiteraard zullen de prisjvragen een grote rol blijven spelen in 2008 en alle Freaks dus ook.
We zullen gaan genieten van alle mooie dingen en de minder mooie dingen zullen we samen overwinnen.

Ik heb heel veel om dankbaar te zijn en ben dus ook erg dankbaar voor al het moois dat ik meemaak, krijg en beleef.
Ik zal dan ook zeer zeker weer een traantje wegpinken als de klok 12 uur slaat en het nieuwe jaar begint.

Voor iedereen een fijne jaarwisseling en een goed begin van 2008, pas op met vuurwerk en alcohol en maak er een leuke feestavond van.

Tot in 2008!!!!


Reacties (1) Trackbacks (0)
  1. Lieve Moon & Jo, jullie zijn mij ook dierbaar. Wat begon met een internetvriendschap werd een echte en hechte vriendschap voor altijd. Bedankt voor jullie steun, ziekenhuisbezoeken enz.

    Liefs van San


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.