Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

29dec/071

San is thuis en Marjan is stabiel en gaat redelijk goed!

Zaterdag 29 December
Ik had vandaag niet het gevoel dat het zaterdag was, in deze tijd raak ik altijd alle dagen kwijt.
Vandaag een hele rustige dag gehouden, ben moe en slaap slecht maar dat gaat vanzelf wel weer over.
Goed nieuw vandaag San is naar huis!
San ik wens je hele fijne dagen toe en hoop dat de pijn dragelijk zal blijven en dat je kan genieten van een paar dagen rust, vogels en je mannetje.
We hebben samen hier vandaag de plavuizen vloer gedaan met de stoomreiniger en die is dus nu heerlijk schoon en echt wit marmer weer.
Verder wat tv gekeken en met mijn Nintendo DS zitten spelen ook uiteraard even op internet geweest.
Sinds het telefoontje van Egbert speelt het door mijn hoofd, allemaal vragen waarom zij? Waarom nou ze hadden net even iets rust? Hoe kan iemand van 43 zomaar.....nou ga zo maar door.
In de avond heb ik Egbert even gebeld om te zien hoe de stand van zaken is en die is wel stabiel Marjan heeft een MRI gehad en wacht op de uitslag en ligt inmiddels op zaal.
Ze mag gelukkig weer lopen en dus zelf naar de wc en geloof me dat is heel fijn weet ik uit ervaring zelf naar de wc kunnen gaan.
Marjan heeft nog een lange weg te gaan zegt Egbert en dat weten we allemaal ook wel, maar persoonlijk ben ik al super blij dat ze zo gaat zoals het nu gaat.
Met Egbert, Michel en Sylvia gaat het naar omstandigheden ook goed gelukkig, het is toch zwaar als je vrouw en moeder zo in het ziekenhuis ligt tussen de feestdagen en toch op een redelijke afstand.
Morgen gaan ze weer met zijn allen op bezoek, er is helaas niets te regelen met oud & nieuw, ze ligt nu op een gewone afdeling en bezoek si dus gewoon tussen half 4 en half 5 en tussen half 7 en half 8 en dat houdt in rijden tussen Lelystad en Amsterdam in de volle spits en treinen rijden niet op oudejaarsavond en dus vroeg weg en ieder voor zich het nieuwe jaar in en dat lijkt me erg moeilijk.
Dat zijn hele lange dagen als je daar zo ligt alleen, Marjan ik hoop dat je veel afleiding kan vinden in lezen en tv kijken en weet dat we met je meeleven en aan je denken.
Verder dus niet veel gedaan......ik heb nog even naar Youp van het Hek gekeken en ga zo lekker slapen.

In gedachte dwaal ik af naar Lisette Tiel, mijn vriendin die op 49 jarige leeftijd overleed op 29 december 2003.
Een paar dagen voor haar 50 e verjaardag nam ze afscheid zodat haar laatste ries zou beginnen op haar 50 e verjaardag.
Lieve Lisette ik mis je nog steeds...............

"Moge jouw rust en eenvoud
altijd een voorbeeld voor ons blijven."
Reacties (1) Trackbacks (0)
  1. Lisette was mijn buurmeisje en vriendinnetje in het begin van de zestiger jaren. We verloren elkaar uit het oog. Ik ben haar nooit vergeten. Nu ik bijna zestig ben kijk ik terug en denk ook weer aan die mooie tijd. Ik had viavia gehoord dat zij is overleden, maar vind het erg mooi om dit te lezen. Dank je wel. Ik wens jou alle goeds.


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.