Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

23dec/071

Mooie winters plaatje en opruimwoede

Zaterdag 22 december
Vandaag is het de dag van versieringen, we zouden geen boom opzetten, maar wel leuke dingen neerzetten zoals een zingende kerstboom, kerstbeer en dergelijke.
Maar goed toen we bezig waren wilde ik niet alleen de mini fiberglas kerstboom en de mini kerstboom van de flat van Johannes en dus kwam toch nog de grote boom erbij.
Het is erg leuk versierd nu er hangt een sneeuwman in de keuken die bij geluid spontaan leuk deuntje zingt en naar beneden glijdt, helaas gaat hij niet zelf terug ha ha.
Verder hebben we alle oude dozen van spullen dei we kochten eens uitgezocht, alles waar de garantie van is afgelopen hebben we weg gegdaan.....en dat was veel en dus nu lekker legen kasten.
We hebben 7 volle vuilniszakken weggebracht ha ha lekker opgeruimd dus.
Ondertussne hebben we de tv op de zender staan van seriious request, radio 3 fm actie waarbij ze geld inzamelen om drinkwater te regelen voor landen waar dat niet is.
Uiteraard hebben wij ook een donatie gedaan en een plaatje aangevraagd.
Johannes heeft een datatank besteld voor onze pc's op die mannier kunnen we een goede backup maken en voor mijn moeder een externe HD zodat zij ook kan gaan back-uppen.
De datatank bestaat uit 2 Harddisken en die elkaar synchroniseren dus als de een crashed heb ik altijd de ander nog.
Mijn externe HD is dus gecrashed en dus ben ik ruim 4 gigabyte aan foto's kwijt en dat is niet echt grappig en op deze mannier gaan we dit voorkomen hoop ik.
Door de mist en kou krijg je in de natuur mooie effecten, zoals hele witte bomen.
Wij wonen tegen een parkje aan en langs een weg met grote bomen en kijk zo ziet dat er dan uit....

In de avond lekker op de pc en de nitnendo bezig geweest, tv gekenen en op te laat gaan slapen. 

Zondag 23 December
Vandaag zijn we verder gegaan met onze opruimwoede en nu is het even klaar voor even.
Marjan en Michel kwamen gezellig langs en dus hebben we weer eens als vanouds bij zitten kletsen en koffie zitten drinken, het was echt gezellig.
Ik heb verder wat aangerommeld en tv zitten luisteren en kijken uiteraard ook 3 fm actie.
In de middag wilde we even langs de Kwantum voor 2 gordijnen die we voor 2 koude deuren willen gaan hangen, tuindeur en schuur buiten deur, maar ja al was het koopzondag alles was dicht.
Ik ben bezig geweest met een nieuwere versie van NetObject Fusion namelijk versie 10 en ik had altijd versie 7.
Deze is echt wel mooi maar beetje prijzig dus ik moet nog even nadenken of ik die echt ga kopen, maar dan kan ik wel weer snel een hele mooie nieuwe homepagina van ons en Lianno Angelo maken.
Er zitten hele gave functies in en die kan ik heel mooi toepassen waardoor de sites veel strakker en professioneler lijken.
Kortom even goed over nadenken en dan zien we het wel ........heeft geen haast.
Ik tel af want over 2 nachtjes is het eindelijk zo ver Musical Danny de Munk, jawel eerste kerstadag..............is wel erg hoor dat je zo lang van te voren al moet boeken maar goed het is nu bijna zover.
Verder niet veel gedaan, wat op de pc gezeten, tv aan en kortom de dag was zo om en nu is het bedtijd.

Reacties (1) Trackbacks (0)
  1. Lieve Moon & Johannes,

    Hele fijne kerstdagen! Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel veel plezier vanavond bij Danny (zal wel lukken!) en morgen ook een fijne dag.

    Kerstknuffel van San


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.