Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

19dec/070

Medicijntesten WK 12, helaas nog geen uitsluitsel over de trial

Woensdag 19 December
Vroeg op, want het is weer tijd voor Rotterdam.
De taxi kwam op tijd, maar  heeft er wer een combinatierit van gemaakt en dus werd het weer een reis van 2,5 uur en ik wordt er echt heel erg moe van dat men maar wat aan rotzooit.
De zorgvervoercentrale meteen gebelt en geklaagd dat dit niet normaal is dat een taxibedrijf dus nu gewoon beslist wie er  wel of niet sols vervoert wordt ondanks alle medicische indicatiews, maar ja  dit zal nooit veranderen dus ik ga mijn energie er ook maar niet meer aan verspillen.
Het prikken was een ramp weer, maar goed jammer dat het nu weer zo moeilijk ging, het infuus verliep prima.
Irma mijn verpleegkundig kreeg van mijn  door Buzzer.nl 2 flessen wasmiddel van Robijn  en die mag ze gaan testen, dat vond ze wel erg leuk.
Sylvia de fysio kwam even langs over rpisjrvagen praten, ze geloofd er nog weingi van  hoor, maar ik ga vooor haar winnen dat voel ik gewoon en leuke dingen ook en dan is er weer een gelovige (prijsvraagverslaafde) bij LOL
Toen kwam de dokter en  spannend maar helaas nog gene utislag en acht lekker boeiend want ik weet voor mijn gevoel dat ik placebo heb gehad en er veranderd nu nog niets we wachten dsu gewoon rustig af.
Ik moet er neit aan denken dat ze zou zeggen je hebt het echte middel gehad, tjonge dan moet ik weer veel gaan overwegen en daar heb ik eigenlijk helemaal geen zin in.
Tegen ahlf 7 was alles klaar, beste wensen utigedeeld en toen snel naar Leo mijn taxi chauffeur op weg naar huis,.
Dit was de laatste keer dit jaar en dus hoe fik pas in januari 2008 weer.
Ik viel in de taxi lekker in slaap na een gezellig gesprek met Leo.
Eeenmalat huis nog even achter de pc, kletsen met Johannes en de berg post wegwerken en nu dus een logje en dan zo lekke jnder de douche en bedje in.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.