Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

18dec/071

Ben naar San geweest, was heerlijk!

Maandag 17 December
Vandaag een drukke dag gehad, maar wel perfect.
In de ochtend kwam iemand van het beademings centrum langs om apparatuur te plaatsen voor een nieuwe nachtelijke meting.
Rond het middag uur ben ik in een Taxi gestapt op weg naar leiden, San mijn vriendin ligt daar nu al 3 weken in het ziekenhuis.
Het is al erg genoeg dat ze er weer ligt en dat het maar neit beter wil gaan en dus wilde ik haar verassen.
Na een reis van 3 uur kwam ik dan aan en het was super om haar te zien en heel gezellig.
Ik heb voor haar een advents doosje gemaakt met allemaal kleine pakjes erin en ze mag vanaf nu elke dag iets uitpakken tot aan de kerst.
Na een tijdje ben ik weer met de taxi weggegaan, was tegen 8 uur en de reis duurde 2 uur en 45 minuten maar was erg leuk door kleine dorpjes in het donker met alle kerstversiering is erg sfeervol.
Eenmaal thuis was ik moe en voldaan en ik ben super blij dat ik erheen geweest ben.
San heel veel sterkte met alles en ik ben er voor je dat weet je............
Nog wat zitten kletsen met Johannes en toen snel naar bed.

Dinsdag 18 December
Zo de meting ging goed vannacht eindelijk.....ik werd maar 1 keer wakker en toen was het al lang genoeg en heb ik alles uitgezet en ben rustig verder gaan slapen tot een uur of half 11.
Ik heb heel lang met Monique een andere vriendin van me die ik via internet ken aan de telefoon gehangen, heerlijk bij gekletst en dat was hard nodig!
We hebben afgesproken dat ik in januari naar haar toe ga dus dat is wel leuk en spannend,
Verder gebeld met San, en andere mensen die ik al lang niet meer sprak, heb ook op de pc veel prijsvragen zitten invullen.
Er kwam heel veel post en na dat ik alle post van de buren eruit had bleef er nog een berg over aan kerst kaarten, heerlijk!
Moeke 2 kwam nog even langs en dat was ook leuk en gezellig.
Buuf Wendy kwam ook nog langs omdat we samen koffie hadden besteld om zo verzendkosten te besparen en die was nu binnen.
Morgen moet ik weer naar Rotterdam, spannend, want een dezer dagen komt de uitslag binnen van wat we nu hebben gehad in de trial van 18 maanden.
Het is zo dat ik er nog steeds vanuit ga dat ik placebo had en nu dus het echte en dat het in de toekomst nog zou kunnen aanslaan, maar als blijkt dat ik al het echte heb dan moet ik veel dingen gaan overwegen, maar goed alles met de tijd, eerst maar eens de uitslag horen......
Nu ga ik slapen.....

Reacties (1) Trackbacks (0)
  1. Wat lief Monique dat je naar San bent geweest !
    Super van je!!
    Ik denk ook zoveel aan haar….


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.