Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

16dec/071

weekend

Zaterdag 15 December
Vandaag hebben we beetje uitgeslapen en de dag rustig begonnen.
De pijn klachten blijven maar zijn minder.....gelukkig.
In de middag zijn we naar moeders gegaan, mijn oude pc brengen en onze oude slaapkamer TV.
Nou echt oud was die tv niet maar ja ik won net een mooie LCD TV dus had ik er eentje over.
De PC wilde niet in een keer lukken uiteraard en ik wordt daar werkelijk gek van.
Ik zat toch al niet lekker in mijn vel en daarbij komt dat ik gewoon zo wie zo bij andere niet echt goed kan zitten en mijn moeder de wc is ook veels te laag voor mij zelf met wc verhoger.
Kortom alles bij elkaar was ik het allemaal goed zat, maar uiteindelijk werkte e boel toch nog en hebben we de belangrijkste zaken overgezet.
Op weg naar huis snel langs de AH wat boodschappen doen en ja hoor wat ik al dagen roep WC papier halen zijn we weer vergeten.
Thuis wat gegeten en een rustig e avond gehouden achter pc en tv en verder heb ik lang onder de douche gestaan heerlijk dat warme water.

Penny is maandag jarig en vierde dat vandaag helaas kon ik er niet bij zijn, volgende keer spreken we snel weer af hoor.
Ik hoop dat je een leuke verjaardag hebt gehad.

Zondag 16 December
Vandaag lekker uitgeslapen tot ff half 11 en toen rustig de dag begonnen.
Was draaien, kattebakken verschonen en alle beesten goed verzorgen.
Verder ga ik vandaag wat aan prijsvragen doen en lekker rustig aan de dag uitzitten op naar de drukke week weer die komen gaat.......
Ik brand vandaag kaarsjes voor de mensen om me heen, er speelt hier en dar meer dan genoeg en ik ga niet alles met naam en toenaam op mijn log zetten, want het gaat ook over anderen en die hebben recht op privacy zeg maar.
Ik hoorde dat de oude buurman van ons is overleden, 92 jaar is mooie leeftijd dacht ik zo.
Van de week hoorde ik dat meneer Holmes zijn heup had gebroken en dacht toen al oops op die leeftijd si dat niet goed en inderdaad hij is dus overleden.
Een andere buurvrouw die ik wel ken, maar niet zoveel contact heeft is net geopereerd aan long kanker en ik hoop dat het met haar wel heel goed zal aflopen.
Het is een hele aardige vrouw en ik zie vaak bij feestjes van andere buren.
San is thuis en geniet van haar verlof en ook voor haar hoop ik dat ze snel naar huis kan, dat is altijd het beste voor mensen die ziek zijn thuis zijn.
Monique heb ik niet meer gesproken die spreek ik eigenlijk altijd door de weeks, maar ik hoop dat haar behandeling is aangeslagen en dat ze nu veel meer kan en veel minder pijn heeft, zou een mooi kado zijn vlak voor de feestdagen.
Mijn moeder is weer wat opgeknapt na lange tijd grieperig te zijn geweest en veel hoesten nu is Moeke 2 niet echt lekker hetzelfde.
Voor iedereen dus beterschap, sterkte en kop op!

Reacties (1) Trackbacks (0)
  1. Vind het erg grappig wat heeft iedereen ineens met privacy?
    Altijd is iedereen open en nu?
    Kunnen mensen ineens niet meer gewoon voor hun eigen acties instaan?
    Ik vraag het me gewoon af.


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.