Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

5dec/071

De gewonnen LCD TV is binnen.

Woensdag 5 december
Zo vandaag lekker naar Rotterdam geweest, gezellig op Sinterklaas.
Ik had voor Sjaan, Irma (verpleegkundigen) en de dokter een chocoladeletter meegenomen.
Zelf kreeg ik van hun een chocoladeletter terug en een speculaaskoek van de afdeling en er kwamen pieten lang met een leuk tasje waarin toiletspullen zaten.
In het tasje allerlei mini reisartikelen heel gaaf tandenborstel met tandpasta, kan, nagelvijl, scheersetje, shampoo, douche en bad, washandje, stukje zeep, kortom erg compleet en heel leuk gedaan.
Alles ging goed en ik was al lekker vlug klaar en op weg naar huis, waar ik om 8 uur al weer was.

Johannes was al thuis en die vertelde meteen dat mijn gewonne LCD tv binnen was, jippie. Hier was ik heel benieuwd naar, want ik had geen idee wat ik nou precies gewonjnen had en hij is erg mooi.

Sharp AQUOS LC-20S5EWH € 364.00 exclusief btw
De Sharp AQUOS LC-20S5EWH is perfect als toevoeging in kleine ruimtes. Deze 20" (51 cm) 4/3 "Black TFT" LCD scherm geeft niet een reflectie door, zelfs bij vol zonlicht.De Sharp AQUOS LC-20S5EWH is perfect als toevoeging in kleine ruimtes. Deze 20" (51 cm) 4/3 "Black TFT" LCD scherm geeft niet een reflectie door, zelfs bij vol zonlicht.Daarnaast is het uitgerust met een dubbele scartaansluiting en een VGA ingang. Tevens ka dit scherm gebruikt worden als computermonitor. De eigenschappen van dit scherm betreft de helderheid en het contrast zorgt ervoor dat dit scherm de beste kwaliteitsbeelden weergeeft, ook de kleinste details bij donkere scènes.

De Sharp AQUOS LC-20S5EWH is perfect als toevoeging in kleine ruimtes. Deze 20" (51 cm) 4/3 "Black TFT" LCD scherm geeft niet een reflectie door, zelfs bij vol zonlicht.Daarnaast is het uitgerust met een dubbele scartaansluiting en een VGA ingang. Tevens ka dit scherm gebruikt worden als computermonitor. De eigenschappen van dit scherm betreft de helderheid en het contrast zorgt ervoor dat dit scherm de beste kwaliteitsbeelden weergeeft, ook de kleinste details bij donkere scènes.De AQUOS LC-20S5EWH is zeer eenvoudig te gebruiken dankzij de meegeleverde afstandsbediening.
Deze televisie zal uw audiovisuele apparatuur compleet maken.Nou dat is hem dan en ik ben er zo blij mee en apentrots dat ik deze won en hij zal gaan pronken in de slaapkamer.
Mijn moeder krijgt de tv die er nu staat, want die is nog zo goed als nieuw wel in jaren wat ouder maar zelden gebruikt.
Zo is er toch nog iemand blij door mijn prijs!Nou dat is hem dan en ik ben er zo blij mee en apentrots dat ik deze won en hij zal gaan pronken in de slaapkamer.Mijn moeder krijgt de tv die er nu staat, want die is nog zo goed als nieuw wel in jaren wat ouder maar zelden gebruikt.Zo is er toch nog iemand blij door mijn prijs!

Nou dat is hem dan en ik ben er zo blij mee en apentrots dat ik deze won en hij zal gaan pronken in de slaapkamer.Mijn moeder krijgt de tv die er nu staat, want die is nog zo goed als nieuw wel in jaren wat ouder maar zelden gebruikt.Zo is er toch nog iemand blij door mijn prijs!

Reacties (1) Trackbacks (0)
  1. haha 25 december!
    het gaat wel snel maar 25 december is het nog niet 🙂
    enne mooie lcd tv!!! super!!


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.