Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

11nov/071

San verrast!

Zaterdag 10 november
Vandaag was ik superlaat op pas in het begin van de middag.
Ik deed rustig aan en we hebben wat boodschappen gedaan in de stad samen.
Tegen half 5 belde ik met San, die weer in Leiden is opgenomen en ze klonk niet echt goed.
Dat is heel logisch maar ik maakte me zorgen om haar en omdat we toch naar Den Haag moesten rijden dit weekend, besloten we samen om meteen te gaan en eerst in Leiden te stoppen.
Onderweg kochten we mooie bos bloemen en een heerlijke zak yoghurtsnoepjes voor haar.
Om precies 6 uur waren we in het ziekenhuis in Leiden vanuit de lift stuurde ik een sms dat ik haar graag mag en me zorgen maak……
Die sms zag ze pas toen ze ons al zag, want ze was net op de wc en toen ze eruit kwam stonden wij in haar kamer.
Het was wel even schrikken, maar ze was erg blij met dit verassings bezoek.
We kletsen gezellig en we lachten, kortom het ons allemaal goed om bij elkaar te zijn.
Maandagmorgen wordt een spannende dag, dan gaan de artsen overleg houden dus we duimen, hopen hier heel hard op goed nieuws!
Na bezoekuur dat zo rond half 8 was afgelopen zijn we naar Den Haag gereden.
Daar hebben we de overvolle brievenbus geleegd en voorzien van een NEE-NEE sticker in de hoop dat die nu veel leger blijft.
Met alles post weer naar Lelystad gegaan en moe en voldaan kwamen we thuis.
De auto gaf opeens weer een nare melding over storing , maar die verdween ook weer na een paar keer starten, heel vreemd en vaag morgen maar eens kijken wat er gebeurt want met die storing kan Johannes niet naar Rotterdam gaan rijden.
Ondertussen heb ik Mieke en Huib een sms gestuurd om af te melden voor het kijken naar de wedstrijd Feijenoord - Ajax, hun hebben zon speciale zender en ik hou er van dus had ik gevraagd of we samen konden kijken.
Huib is een echte Ajax-fan en gaat ook naar alle thuiswedstrijden en dus leek het me wel gezellig, maar het is teveel en ik moest kiezen en San ging voor.
Sorry Mieke en Huib volgende keer beter.
Thuis hebben we wat gegeten en lekker een film opgezet en toen was het weer bedtijd.

Reacties (1) Trackbacks (0)
  1. Ik was echt super verrast dat jullie ineens in de kamer stonden. En ook superblij!!!! Omdat ik weet dat jij ook moe en niet in orde was. Dat jullie toch bij mij op bezoek zijn gekomen, dat was het mooiste moment van de opname. Het was erg fijn dat jullie er waren en het heeft me heel erg goed gedaan. Heel erg bedankt!!! De bamboe heb ik mee genomen uit het boeket, de rest heb ik laten staan. De snoepjes waren lekker, ik heb ze ook uitgedeeld en er zelf ook van genoten! Nogmaals heel erg bedankt!


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.