Voor mij geen Wii……spierpijn!

Zaterdag 20 oktober
Vandaag lekker uitgeslapen en dat was wel even lekker want ik was echt moe.
Stond op met veel last in mijn rechter arm…leve het spelen op de Wii.
Mijn broertje kwam hem vanmorgen weer ophalen en we dronken even gezellig een kop koffie en gaven hem toen een lift naar huis en wij gingen shoppen.
Eerst naar de Intratuin, waar je meteen denkt dat je in december leeft ipv oktober, kerstversieringen en bomen enzovoort.
Helaas zal dit altijd zo blijven en het begint steeds eerder, maar goed de zon scheen en ik zat heerlijk even buiten tussen al die bomen en planten en genoot van het korte zonnetje.
We hebben nieuwe plantenbakken gekocht als huisje voor de Axolotls, ze worden erg groot en dus grote schuilplaatsen.
Verder wat waterplanten en eten voor de vogels buiten, pindas en vetbollen.
Later even langs Pet’s Place nieuwe plantjes voor de guppenbak, is nu warm water dus mooiere planten dan enkel waterpest, ziet er nu super uit.
De bak van de Axolotls is erg mooi nu en jawel Lotte is terug naar de groep, we blijven haar wel bijvoeren maar het gaat nu beter en dus mag ze gezellig bij de andere 5.
We hebben ook wat klimop (Hedra) gekocht en bij de nieuwe schutting buiten geplaatst en hopelijk wordt dat hout snel bekleed door de klimop.
We hebben zo heel de dag vol gemaakt met opruimen, beesten verzorgen en ik ben maar weinig online geweest, dat was heel de week al zo dus vandaar ook weinig berichtjes.
Lekker eten gemaakt en veel te laat gaan douchen en gaan slapen.

Zondag 21 oktober
Vandaag wel wat meer op tijd opgestaan, want we krijgen visite.
Johannes zijn zus Ina en haar twee dochters Hanneke en Inge komen langs.
Ze waren er al rond 12 uur, heerlijk gezellig gekletst en ik kreeg voor mijn verjaardag heel veel bonnen voor Pet’s Place!

Echt gaaf nu ga ik rustig nadenken wat ik er van wil halen voor de Mini-Zoo, misschien mooi stuk hout of een warmtesteen voor de luipaardgekko’s.
De dieren trokken veel aandacht en ze werden goed bekeken en uiteraard werd de tuin ook bewonderd.
We hebben lekker zitten kletsen, en later ook de tv aangedaan want ja journaal moet je kijken vind ik.
Ik heb Pizza en Pasta gerechten naar keuze besteld en ijs toe, was heerlijk!
Na het eten uiteraard op zoek naar Evita aangezet, het is de finale….Hopelijk wint Suzan!
Ina, Inge en Hanneke gingen toen ook weer retour, zij moeten dan nog ruim een uur rijden.
We vonden het erg gezellig dat jullie er waren en bedankt voor alles!
Helaas won Suzan dus niet als eerste viel Marjolein af en toen Suzan en Brigitte won uiteindelijke n ook zij is erg goed hoor, dus gefeliciteerd!

Toen heb ik even zitten loggen en snel wat prijsvragen ingehaald, ik ben de afgelopen week erg weinig online geweest en hoop deze week er meer te zijn ook in mijn Prijsvragen-Freaks forum.
Maar ja had even wat andere dingen die ik heel graag wilde en ik kan maar één tegelijk en dus schoot de pc en internet er gewoon even bij in.

Maar nu ga ik inhalen het worden nu drukke maanden, de feestmaanden zijn altijd erg druk qua wedstrijden en prijsvragen dus…….ik wil graag mooie en leuke dingen winnen en daarvoor moet ik dus wel meedoen.
Ik krijg van de week wel visite, moet naar Rotterdam en ziekenhuis in Lelystad dus we zullen het wel zien.

Zo nu is het alweer na 12 uur en morgen gaat de wekker, wat zeg ik de wekker gaat voor Johannes al over 5 uur dus ik ga snel bed in……..

 

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

1 Response to Voor mij geen Wii……spierpijn!

  1. San schreef:

    Fijn dat het weer wat beter gaat met Lotte en dat ze nu terug is in de bak bij haar maatjes. Gezellig de visite! Dat je weinig online was is te begrijpen, dat komt wel weer. Ik heb genoten van de finale van Evita. Ik gaf mijn stem aan Suzan, zij was mijn favoriet. Toch was Brigitte ook erg goed en het is leuk dat zij heeft gewonnen. Suzan komt ook wel goed terecht, dat weet ik zeker. Succes deze week, ik spreek je snel!

    Liefs van San

Geef een reactie