Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

2okt/070

Zou ik nu de oplossing hebben???

Dinsdag 2 oktober
Zo het verhaal gaat verder…hoe vermoeiend ook ik heb een weg gevonden die wel eens een finish kan hebben.
Het werd ook wel tijd na 2 maanden bellen, schrijven en wachten.
De ziektekostenverzekeraar zegt dat mijn trippelstoel is verjaard, tja hij is van 1999 dus dat kan en dat ik daarom maar een nieuwe moet aanvragen en gezien ik net ben overgestapt (2005) wil men dat ik alles opnieuw aanvraag.
Normaal kost dit heel veel tijd maar na wat heen en weer gebel en tekst en uitleg te hebben gegeven hoop ik vrijdag de boel compleet te hebben.
Morgen even langs de huisarts verwijskaart en aanvraagformulier ophalen, invullen en door haar laten tekenen.
Donderdag dan die papierzooi meenemen naar spoedafspraak met de ergotherapeut en samen met haar een verslag schrijven en een stoel laten adviseren en dan alles in grote envelop opsturen naar de verzekeraar en weer braaf gaan afwachten of dit dan is wat men wil…….kortom hoe vermoeiend kan het zijn je bent ongeneselijk ziek en men weet dat ook en toch laat men je heel het land af bellen en van het kastje naar de muur lopen om na 2 maanden eindelijk te melden vraagt u maar een nieuwe aan.
En dat enkel omdat men in Nederland een beleid heeft die veel te veel kost een hulpmiddel gaat standaard zoveel jaar mee en dan is het afgeschreven voor deze trippelstoel is dat dus 5 jaar en tja ik heb hem dus al bijna 9 jaar.
Ik heb geweigerd hem in te ruilen zolang die nog goed was omdat ik het echt geldverspilling vind, maar nu moet de stoel er aan geloven geen reparatie maar vervanging

Meteen nadat ik alle afspraken op elkaar heb afgestemd ben ik gaan feesten bij de buren, Ria was jarig en het was super gezellig.
Heb daar ook lekker koud buffet gegeten en dat was wel lekkerder dan zelf koken.
Eenmaal thuis mail gedaan en een mooie prijs gewonnen voor Angelique, foto op canvasdoek en zij won meteen voor mij een abonnement op Ariadne at Home.
Lief hé van ons…..we winnen voor elkaar.
Na al dat gebel van de laatste twee dagen en alle onzinnige discussies met instanties ben ik echt doodop en duik dus nu ook meteen mijn bed maar in en duim dat nu alles geregeld is want ik mis mij trippelstoel heel erg nu na 7 weken!

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.