Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

10sep/071

Even serieus …ik vraag 1 minuutje en jullie hulp

SIRE bestaat 40 jaar. In deze periode hebben we meer dan 95 campagnes gemaakt over onderbelichte maatschappelijke onderwerpen. Nu vraagt SIRE jouw hulp!

Zeg wat jij belangrijk vindt. Zorg daarna voor de meeste steun en wij maken er een landelijke campagne over.

Deze campagne wordt dus gratis door de Sire gemaakt over een zelf te kiezen onderwerp.
Nu zou ik heel graag willen dat de campagne over ME/CVS gaat......Als jullie naar de site www.umaghetzeggen.nl gaan en dan links onderin (bij: onderwerp zoeken ) CVS invullen en dan op ME/CVS: onbekend dus ontkend! klikken dan zou ik erg blij zijn. Wat zou het mooi zijn als meer mensen hier landelijk over horen en er meer over te weten komen. (Daarna krijg je een mail voor bevestiging)Ik kreeg dit van een heel speciaal iemand in mijn mail en ik wil haar blij maken en vele anderen.
Ik ken mensen met deze aandoening en ik weet hoe het is om iets te hebben (mankeren) dat niemand kent.
Laat staan hoe deze mensen zich voelen, deze ziekte is bekend maar men wil hem niet erkennen, dit is voor hun een ongelovelijke moeilijke situatie en ze hebben alle steun nodig en vooral aandacht.
Er moet echt meer aandacht komen voor deze ziekte, zodat er meer begrip en respect kan komen voor de mensen die eraan lijden, want deze mensen hebben het al zwaar genoeg en dus vraag ik jullie allemaal om deze campange te steunen en deze mensen te helpen.

Kleine moeite toch?

Gun deze mensen erkenning en laat ze niet in de kou staan, ze hebben er recht op!

Reacties (1) Trackbacks (0)
  1. Ik heb meegedaan hoor 🙂
    Is wel belangrijk dat soort dingen.


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.