Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

24aug/071

Prima dag en Inge bedankt!

Vandaag was een prima dag, gewoon alles viel op zijn plek .
Van Vanish heb ik niets meer gehoord, maar dat is al wat ik had verwacht.
Ik kreeg vanmorgen Moeke2 op bezoek en we hebben gezellig zitten kletsen en ik heb haar telefoon geprobeerd te unlocken ze had de code van de provider gekregen maar toch werkte het niet, jammer.
Toen zij weer weg ging hen ik even snel alle dagprijsvragen zitten invullen en heel veel codes die ik had gespaard bij Breakers ingevoerd.
Die codes zitten op de verpakking en daarmee maak je 8 weken lang kans op mooie prijzen dag en weekprijzen en deze week is het een Wii en vandaag een Nintendo DS.
De Nintendo DS is me niet gelukt en we gaan duimen op een van de tien Wii die eruit gaan deze week.
In de middag kwam Inge (nichtje Johannes) ik haalde haar op het station op en al kletsend zijn we naar huis gegaan, daar lekker wat gedronken en toen samen even naar de dierenwinkel (Pet’s Place) gegaan.
Ik moest wel want het vrouwtje van de Axolotls (Lotte) wil niet eten geen vlees, geen wormen en ze wordt nu na 2 weken toch wel eng mager, er zwemmen wel jonge guppen maar die vind ze volgens mij veel te klein.
Ze zijn ook nog klein en dus niet genoeg voor haar en daarom heb ik maar weer een stel volwassen guppen gehaald en bij hun in de bak gedaan ter overbrugging.
Het is de bedoeling dat de guppen kweekbak snel op gang komt daarin heb ik 16 dames en 6 mannen en hoop ik steeds genoeg guppen te hebben voor de Axolotls
Maar goed dat moet eerst goed op gang komen en 3 van die baby’s zijn al groot aan het worden bij de Axolotls in de bak dus die kunnen ook al aan gaan fokken.
Eenmaal weer thuis hebben we sapelletjes zitten pelen via de digitale tv van UPC, erg leuk.
We hebben naar de uitvaart van Jos Brink gekeken en daarna was Johannes ook weer gezellig thuis, hij had vandaag gewerkt in België en dat was toch een beste rit.
Na het eten nog even gezellig zitten kletsen en spelen op tv en rond half 11 heeft Johannes Inge weer met de auto naar NS Station gebracht.
Ik ben vandaag ook gebelt door mijn zorgverzekering en die had heel goed en prettig nieuws, vanaf nu heb ik een nieuwe taxi verklaring en dat houdt in dat ik niet langer gecombineerd mag worden en vanaf nu dus rechtstreeks naar het ziekenhuis in Rotterdam zal worden gebracht.
Ik ben hier zo super blij mee en hoop dat die verklaring ook echt werkt, want je weet nooit hoe de centrale en het taxibedrijf hiermee omgaan.
Ook kwam het bericht van de makelaar, jawel het is zover vanaf vandaag staat ons appartementje in den Haag te koop en nu maar hopen dat het snel weg is.
Kortom het was een prima dagje zo en nu eens afwachten wat morgen ons brengt……

Inge Bedankt voor de gezelligheid, wij vonden het supergezellig dat je een dagje kwam aanwaaien.
Hopelijk kunnen we dit nog eens doen……..dan spelen we het spel samen echt wel uit, toch?

Mamma en Moeke2 een hele fijne vakantie komende week.
Jullie gaan lekker genieten van de gewonnen vakantie bij footzy.nl ik hoop dat de zon jullie zal vergezellen.

Reacties (1) Trackbacks (0)
  1. Lieve Moon,
    Ik be nniet zo actief op je log ff..
    Ik ben de-ruk.
    Als dat examen nou maar even geweest is!
    Liefs Christina


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.