Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

22aug/078

Vanish, Vanishing and Vanished echt multifunctioneel…..

Ik wil iedereen bedanken voor het stemmen de afgelopen week op de site van Vanish.
De uitslag is nu wel bekend, maar nog niet te zien op de site.
Ik weet dat er veel misgaat altijd al bij stemwedstrijden maar deze actie slaat echt alles.
Het begint ermee dat er spontaan foto’s verdwenen of opeens opdoken in een heel andere periode dan ze werkelijk meededen, ook mijn foto werd zomaar zonder aanleiding verwijderd.
Ik heb toen contact met ze, het bedrijf dat de wedstrijd organiseerd, gezocht en dat was een foutje en dus opgelost we deden mee en namen meteen de leiding.
Tot een paar uur later toen wederom mijn foto verwijderd was en erge is dat staat er dan ook nog eens bij en mensen dachten dat ik vals had gespeeld en dat was absoluut niet zo, maar ja leg dat maar eens uit als er met grote letters staat deze foto si verwijderd en doet dus niet meer mee.
Ik weer gemaild en de volgende dag kon ik ze pas telefonisch bereiken en wederom vertelde meneer Maarten mij dat er een foutje was en er werd aangewerkt, erg fijn 14 uur uit de race en snel een inhaalslag maken en we stonden dus weer op nummer 1.
In de tijd erna verdween mijn foto nog een paar keer voor kortere tijd en opeens was ik helemaal weg uit het voerzicht…….
Veel mensen konden helemaal niet 1 keer per uur stemmen, maar kregen steeds de melding dat ze maar één keer mochten stemmen per foto, kortom het script heeft Vanish nodig om de fouten eruit te halen denk ik.
Na alle Vanish, Vanishing and Vanished zaken is het einde dan nabij en vele met mij kijken na sluiting van de ronde alles na en constateren dat ik weer terug ben op het overzicht en de meeste punten heb, 14730 punten.
Dan begint het wachten op de uitslag, na anderhalve dag verneem ik dan dat iemand anders is gebelt en heeft gewonnen ze zou 14929 punten hebben verzameld, maar staat niet op de site.
Na een paar uur staan er opeens 2 foto’s bij de winnende en eentje met 13700 punten.
Hallo Vanish, Vanishing and Vanished is weer actief.

      

   

Welke van de hierboven getoonde multifunctionele schoonmaakmiddelen kan dat "bevuilde" script reinigen?

De nieuwe ronde begon op dezelfde mannier mensen hadden hun link, maar de foto’s deden het niet en toen ze het deden vlogen er weer diverse door de verschillende rondes heen.
het script zit dus echt vol problemen en ik snap dan ook niet dat ze niet deze actie staken, want zo is er met geen mogelijkheid op een eerlijke mannier deel te nemen, is nu meer een gokspel geworden …..zal het script me laten meeoden of niet?
Ik heb meneer Maarten nog een mailtje gestuurd, want verliezen is geen probleem maar door een slecht werkend script verliezen vind ik toch wel iets anders.
Ik verwacht hier verder niets van maar wilde wel even mijn mening laten horen.
Ik melde tot nu alles wat ik zag fout gaan, maar ga vanaf nu niets meer melden als het weer fout gaat, want men doet er toch niets mee blijkbaar.
Maar goed genoeg gratis reclame op mijn site voor dit product en hun stemwedstrijd.

Dampsy ik ga mijn best doen om ergens anders dan maar een mooie camera voor je te winnen…………….zodat je straks toch hele mooie foto kan maken van “ons” vlekkenmonstertje.

Iedereen die een ruime week voor ons zoveel heeft geklikt hartelijk bedankt!

 

Reacties (8) Trackbacks (0)
 1. He dat is raar zeg!

  Ik heb trouw gestemd zo vaak ik kon en mocht.
  Het kan zijn dat iemand met meer punten won maar hoe die andere nou met minder punten ook kon winnen?
  dat snap ik niet!
  raar hoor!
  Moeilijke zaak ook voor vanish.. ik hoop dat ze laten zien dat ze niet alleen moeilijke vlekken maar ook voor moeilijke gevallen zo als dit (waar jij niets aan kan doen en zij ook niet behalve een beter script maken) niet uit de weg gaan en zoals een vlek netjes “oplossen ”

  heel veel sterkte ermee moon enne vertrouw ten alle tijden op vanish 🙂 De vlekken kampioen!

 2. erg frustrerend, moon.
  ik hoop dat het nog goed komt.

 3. Ik heb dit alles heel goed gevolgd ,maar ik ruik toch echt onraad.Eerst je foto die ze zonder reden eraf halen Wat toch ook weer stemmen minder opleverde ,Dan het opeens niet meer kunnen stemmen .Het is echt een hopeloze wedstrijd dan na sluitingstijd hopla een foto die zo maar wint die dus niet op de site stond .Ik trek me conclusie en wil nog een ding zeggen .Vanish bij deze laat je toch wel heel veel vlekken achter die er nooit meer uitgaan ,dus voor mij en vele geen vanish meer

  Knofje

 4. Bedankt Kathleen, maar er komt echt niets meer goed, winnaar is bekend.

 5. ik vind het ronduit schandelijk,
  ik stap over op een ander vlekkenmiddel,
  het hele voetbal team 3 stuks waar ik voor was,
  zullen geen reclame meer maken voor vanish,
  ook zal ik eht zelf niet meer beruiken.
  en met 3 jongens gaat er een hoop doorheen.
  hahah lekker over op de vertrouwde ossegal , werkt ook prima of shout.
  ik heb zelf mega veel gestemd
  en dit klopt van geen kanten.
  ook heb ik gemaild ach krijgniet eens antwoord,
  dit wordt een leuk gesprek op het schoolplein en op de clubs van de kids.

  vanish jullie verdienen een koude douche
  of eerder een pek douche.
  een ex vanish gebruiker!!!!!

  monique sucses,
  en er komt vast weer een actie voor een mooie camera
  en dan gaan we er weer voor.
  bij een site die wel capabel genoeg is.

  liefs jac

 6. ik heb zelf ook uiteraard verdomd veel gestemd,
  ik heb zelfs op maandag ochtend om ongeveer 9:30 uur
  de 14810ste punt gestemd, en ik weet dat ik met woorden
  nog wel eens problemen heb(dislectie) maar met cijfers
  kan ik toch echt wel overweg.

  zusje en natuurlijk alle andere trouwe stemmers bedankt.

  groetjes Dampsy

 7. Moon en Dampsy ik baal met jullie mee. We hadden het jullie zo van harte gegund! Elk uur dat ik online was heb ik gestemd en met mij vele anderen. Dit klopt niet! Ik hoop dat je nog een antwoord krijgt van Vanish…..balen hoor.

 8. Wat ik in deze niet snap je de waarde die in deze actie wordt gezien in product kwaliteit. Ik kan me gewoon niet voorstellen dat een bedrijf dat zijn product kwaliteit serieus neemt met zo’n slecht functionerend script aan de slag wil en geen goede oplossing eist, desnoods door een 24 uur bemanning op koste van de ontwikkelaar.

  Maar goed kennelijk ziet de producent het kwaliteitsaspect niet en dat is erg jammer, want als je het publiek opzoekt en gezien wilt worden als een kwaliteitsproduct, dan moet je ook kwaliteit leveren.


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.