Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

20aug/070

Gamecube compleet en spelen maar……

Zaterdag 18 augustus
We zijn op tijd opgestaan, omdat we rond 11 uur hadden afgesproken in Nieuwegein.
Daar hebben we de Gamecube met alle accessoires opgehaald en 7 spellen.
Ik vind het altijd wat vreemd om zomaar bij iemand via marktplaats aan te bellen, maar het ging perfect nette mensen en alles was in orde.
Thuis meteen de boel aangesloten en gespeeld, er zitten leuke spellen bij Mario sunshine, Prince of Persia, Tazz, Pokomon en nog wat andere.
Het deel waar het me om ging - GBA-Player- werkt prima en nu kan ik dus mijn Gameboy Advanced games spelen op de Gamecube en tv, mooi hoor.

We hebben er verder rustig dagje van gemaakt en zijn nog even wezen winkelen.
IK ben gestopt om artemia met de incubator te kweken, dat gaat niet goed en wil dus niet lukken, ik heb nu een kweekschaal besteld dat zou makkelijker gaan alleen dat worden ze nooit volwassen, maar ja lekker belangrijk de vissen eten ze ook jong en nu worden ze ook niet volwassen.
Ik heb de kweekschaal besteld en hoop zodra die binnen is sneller en meer eten te krijgen voor de vissen.
De bak waar de artemia inzat is klein aquarium en die hebben we nu ingericht voor visjes en er zwemmen 10 rode neon tetra’s in en er komen nog wat andere visjes bij komende week.
Ik heb meteen twee kleine algeters meegenomen om bij de guppen te doen en er was heel zielig nog 1 guppenvrouwtje in de winkel en die kreeg ik van hem cadeau, dus de guppen zijn nu met 16 dames en 6 mannen en daar gaan veel baby’s van komen en das goed voor Axel en Lotte.
Axel en Lotte eten de hele kleine guppen maar minimaal end as goed omdat ze dan volwassen gaan worden en zelf weer aan gaan jongen en als alles gaat zoals gepland dan kunnen ze straks leven van de guppenkweek.
Alle jongen uit de kweekbak blijf ik overdoen en van de week waren dat er al weer 11 en op dit moment staan er 2 dames op bevallen.
Verder niet veel te melden over deze dag.

Zondag 19 augustus
De stemwedstrijd wordt erg spannend we gaan nog steeds aan de leiding, maar ja de voorwaarden stellend at ze ook een winnaar met minder punten kunnen trekken dus we gaan het morgen zien rond 12 uur.
Vandaag hebben we de dieren allemaal weer gedaan en Johannes heeft de tuin bijgewerkt en vooral de vijver opgeschoond.
In de vijver zit meer vis dan we dachten dus blijkbaar toch meer jonge goudvissen die zijn overgebleven uit de eigen kweek.
De tuin is erg mooi en vol en we genieten er samen heel erg van, lekker koffie gedronken in de tuin en genoten van het zonnetje die er af en toe wel was.

Verder heb ik gespeeld met de DS en Gamecube, het spel actionloop wordt nu irritant want we zijn al dagen bezig en we komen maar niet door level 39 heen, maar we geven niet op dus we gaan gewoon dom door moet lukken.
Tot slot nog wat tv gekeken en aangerommeld in huis en dan is het weekend alweer om.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.