Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

17aug/070

Broertje bedankt voor je hulp!

Donderdag 16 augustus
Rustig dagje en had geen plannen, maar dat veranderde toen mijn broertje langs kwam.
Hij kwam mijn mobieltje terug brengen, die had hij even geleend.
Allereerst maakte ik hem duidelijk dat als we de stemwedstrijd zouden winnen hij van mij een digitale camera zou krijgen en dat maakte hem erg blij.
Ik hielp hem nog even aan een aquarium met vissen en alles erop en eraan, de buuf wilde het graag een goed onderdak voor en hij wilde er een bak bij, dus dat loste ik even op.
De buuf zou in de avond komen en tot die tijd wilde hij mij helpen de bak van de Axolotls helemaal leeg te maken en goed schoon te maken en weer in te richten, daar zijn we samen een goede 2,5 uur mee zoet geweest.
De bak is nu helder en mooi schoon, levende wormen voeren zorgt dus echt voor veel aarde in de bak, misschien toch een spoelbakje er bij nemen voortaan.
Johannes kwam thuis en wist dat ik de bak wilde doen, maar had hem al verteld over de telefoon dat het teveel werk was en dus was hij blij en verrast dat het al gedaan was.
Na een stuk pizza kwam de buuf met al het spul en ik pikte een mooie mannengup in, geel met spikkels erg mooi om te zien.
Verder nam ik de 2 clownbotia’s van de buuf en de rest van de vissen, guppen, algeters, rode tetra’s gingen met mijn broertje mee.
Johannes bracht hem even naar huis met de auto.
In de avond verder niet veel gedaan, ik speelde op mijn DS maar ik kom niet door level 39 van het spel actionloop heen, maar we geven niet op.
Ik heb ook nog op een advertentie van Marktplaats.nl gereageerd en dat doe ik niet zomaar ik ben daar wel voorzichtig mee, ik hoor al die verhalen altijd, maar ja Nintendo is erg snel gestopt met spullen produceren voor alle apparaten die voor de DS en Wii al door hun op de markt waren gebracht.
Ik had net een Gamecube aangeschaft via mijn broertje en had niet verwacht dat het zo snel zou gaan en dus heb ik op nu een hele complete set gehaald op marktplaats.
Ik heb dan de Gamecube met een gba-player waar de spellen van de GBA (GameBoyAdvanced) in kunnen, 3 controllers, 6 geheugenkaarten, 7 spellen.
Ik zocht een GBA-player maar overal uitverkocht en overal de melding dat de productie voor de Gamecube is gestopt ook voor accessoires,.
Kortom de hele mikmak en reserve spullen erbij, we gaan zaterdag dus naar Nieuwegein om het op te halen.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.