Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

14aug/072

Vanish, Vanishing and Vanished.

Zo even weer een logje, want het is alweer een dag of 5 geleden dat ik er eentje achterliet.
Zaterdag was Penny er, we hebben haar mijn oude pc cadeau gedaan, die was sneller en beter dan die ze had en dus kwam ze even gezellig op de thee en koffie om hem te zien en wij hebben er meteen wat spullen op gezet voor haar.
Penny heeft mijn extensies verwijderd, ik had al paar dagen branderig gevoel op mijn hoofd, alsof ik verbrand was door de zon end at was dus niet zo.
Dus vroeg ik haar een klein stukje eruit te halen en daaronder had ik wondjes veroorzaakt door de ringetjes blijkbaar die het haar op zijn plek hielden en het was vuurrood, dus besloten alles er maar uit te halen.
Nu heb ik dus weer mijn eigen haar met een blauw vlechtje en das wel jammer want ik was dol op mijn nieuwe bos.
Nu heb ik nog meer jeuk, want de wondjes beginnen te genezen nu, helaas dit is dus niet voor mij weggelegd.
In de avond heeft Johannes bij Penny het internet in orde gemaakt.
Na het eten zijn we even lekker voor de buis gekropen en hebben we een film zitten kijken.
Zondag was rust en dierendag dus uitslapen, beestjes verzorgen en lekker in de tuin gezeten.
Maandag de gewone dingen gedaan die ik altijd doe, prijsvragen, beestjes en in de tuin zitten.
Ik doe dus mee met een stemwedstrijd waar je elk uur mag stemmen.
Opeens kreeg ik te horen dat mijn foto was verwdijderd uit de stemwedstrijd en dus ik bellen met de vraag waarom, nou na even bleek er helemaal geen reden te zijn en mocht ik weer mee doen, helemaal blij. In de avond hoppa weer weg, Vanish, Vanishing and Vanished.
Het blijkt vandaag dat er grote problemen zijn met de site en dus zal ik er nog wel een paar keer op en af gaan helaas, ik hoop wel dat jullie massaal blijven proberen om te stemmen, want ik sta inmiddels op plek 1.
Dus we duimen en gaan ervoor en ik hoop op jullie steun……… STEM AUB
Vandaag was de hulp er weer heerlijk en zijn vrouw kwam ook ff langs, echt leuk want ze hebben een jonge hond van 7 weken, echt een droppie.
In de ochtend kwam er een ploeg van de gemeente om mijn invaliden parkeerplaats te verplaatsen, dit was een verzoek van de buren toen ik hem kreeg en nu was het weer niet goed.
Ik wordt echt moe van die mensen en binnen enkele minuten tonden diverse buren bij de werklui om verhaal te halen, te zeggen hoe het moest en noem maar op>
Zelf ben ik maar wijselijk binnen gebleven want dat wordt anders alleen maar bonje, toen de boel klaar was ben ik gaan kijken en ik heb nu een groot vlak met wit kruis en dus geen twijfel meer waar de plek zich nu bevindt.
Ik baal wel van al dat gezeur van bepaalde buren is voor hen te hopen dat ze zelf nooit iets gaan mankeren, want o wee dan komen ze zelf mensen tegen met gedrag dat zij nu vertonen en geloof me dat gedrag is niet echt prettig.
Zo we zijn weer bij……ik ga op de post wachten want ik verwacht een bewijs dat de makelaar nu alle papieren heeft end at zou gunstig zijn want dan kunnen we het appartement van Johannes volgende week eindelijk in de verkoop doen, erg spannend hoor.
Morgen wordt een spannende dag ik krijg dan het echte medicijn……is heel vreemd idee, maar goed daar log ik morgen of donderdag wel over.

Reacties (2) Trackbacks (0)
 1. Hoi Moon,

  Jammer dat de extenties eruit moesten. Gelukkig heb je je blauwe vlechtje wel kunnen houden.

  Wat een gedoe met Vanish, we zullen zorgen dat je op nr. 1 blijft staan! Balen dat de buren zo moeilijk doen. Een invalidenparkeerplaats vraag je niet voor je lol of om de buren te pesten. Inderdaad…ze zouden het zelf nodig hebben, dan piepen ze wel anders.

  Heel veel succes morgen! Spannend…het echte medicijn.

  X San

 2. Ik heb gestemd Moon!

  Echt jammer van je haar maar beter dat ze het nu zag ipv er mee blijven lopen.
  Kus


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.