Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

8aug/072

De trial zit erop!!!!!

Maandag 6 augustus
De dag begint erg vroeg het is een van de twee testdagen en trouwe lezers weten hoe fout het ging met het taxivervoer vorige week.
Heb dus bijna geen oog dicht gedaan en de taxi kwam eindelijk en op tijd en ik mocht mee, opluchting.
De testen gingen wel goed volgens mij ik liep in mijn 6 minuten looptest 261 meter en das meer dan de vorige keer.
Dat doet me goed want hiervoor zakte het steeds verder af.
Na alle testen was ik vroeger klaar dan gedacht en heb ik in het zonnetje op mijn taxi gewacht en tegen een uur of 3 was ik thuis.
Heb toen allerlei telefoontjes gepleegd en dat was ook hoogste tijd want ik heb wat mensen verwaarloosd zeg maar de laatste tijd maar ik doe mijn best iedereen weer bij te werken.
Toen ik net uitgebeld was kwam uiteindelijk was Johannes ook weer fijn thuis.
Buuf Wendy hobbelde even binnen om een brief op te halen, die brief geeft recht op een Italiaanse avond en ze was er dolblij mee, ik wens je heel veel plezier buuf!
Na het eten nog wat op de bank gehangen en op internet en vroeg bed in morgen weer zware dag.

Dinsdag 7 augustus
Nou de rit van gisteren ging weer prima en dus had ik mezelf weer voorgehouden dat het allemaal opgelost was en het vanaf nu beter zou gaan, stom!
De centrale had genoteerd dat ik om 11.00 uur in Rotterdam moest zijn en de taxi zou dus om 09.30 uur komen, in werkelijkheid hou ik al rekening met eventuele vertragingen en dus was de echte tijd dat ik er moest zijn pas om 11.30 uur.
Taxi kwam om 09.45 uur de straat in rijden en toen had ik nog een combinatierit met wederom een dagje uit van Valys naar Amersfoort.
Lelystad Rotterdam is 1 uur 15 minuten rijden en in KM is het 125 KM.
Lelystad Amersfoort is 50 minuten en in KM is het 65 KM, Amersfoort Rotterdam is 1 uur en 10 minuten en in KM 120 KM.
Nou reken zelf maar uit, precies de oude dame die een kopje koffie ging drinken in Amersfoort was vroeg zij haar zoon toen ze uitstapte en ik die naar een ziekenhuis moest kwam heel veel te laat, we kwamen pas om 12.15 uur aan end as dus mooi ruim een uur te laat.
Nou goed we waren er en de testen en alle onderzoeken verlopen wel okay, het weegmoment was spannend want ik ben aan het lijnen en de weegschaal bevestigde dat ik ben 8.4 kilo lichter dan bij de testen van 3 maand terug, ik ben daar dus helemaal blij van.
Ik liep nu vandaag weer ietsje meer, zal wel komen omdat de trial er bijna op zit nu (HA HA) ik liep 280 meter!
De taxi terug zou er om 16.00 uur zijn dat houdt in dat ik opgehaald hoor te worden tussen 15.45 en 16.15 uur.
De chauffeur kwam dus veel te laat 16.40 uur en wat bleek hij was pas begonnen om 15.00 uur en wist niet eens voor wie en hoe laat hij er moest zijn in Rotterdam, nou ja laat maar ik ben ingestapt en de chauffeur is heel erg aardig en we hebben gezellige rit gehad.
Ik wordt er wel erg moedeloos van maar ik weet ook even niet meer wat ik moet doen, morgen maar weer bellen met de verzekeraar.
De chauffeur kwam uit Zeewolde en das dus gewoon 1 uur en 15 minuten rijden naar Rotterdam minstens en gelukkig was het vakantie anders was hij nog veel later door de spits.
Eenmaal thuis niet veel meer gedaan, eten gemaakt en een lekker sapje met vers fruit.
Wat op internet gezeten, paar mensen even gebelt en toen naar bed, doodop en kapot en vol frustratie omdat ik niet weet hoe ik dit moet oplossen.
Maar om het geheel even fijn en positief af te sluiten: “DE TRIAL ZIT EROP!!!!”
Zo dat is wel een feestje waard, 1,5 jaar als tester en nu tellen we naar het echte middel ik ben blij dat het erop zit en hoop dat ik placebo heb gehad zodat ik nog vooruitgang kan gaan merken in de toekomst.
En taxi te laat te vroeg of niet, niemand neemt me dit af!

Reacties (2) Trackbacks (0)
  1. Ik was zo blij voor je dat het maandag goed ging, verdorie dan dinsdag toch mis. Nou ja het zit er op zoals je zelf al zei.
    Toppie. (nog even en we kunnen samen hardlopen!LOL)
    Kus Chrissie

  2. Fijn dat de trial erop zit, gefeliciteerd! Jammer dat het taxibedrijf wederom roet in het eten gooide. Maar dit neemt niemand je meer af. Op naar het echte infuus!


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.