Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

3aug/071

Twil op bezoek

Vrijdag 3 augustus
Vandaag kwam mijn Twil langs, mijn tante wil dus en ze komt met openbaar vervoer vanuit Rheden.
Johannes ging nog even snel wat boodschapjes doen en ik was de beesten aan het verzorgen toen ze aan kwam.
We hebben een gezellige dag gehad en veel gekletst en haar laptop bijgewerkt, ze heeft zelf een inbel-verbinding maar dat is lastig met een laptop updaten dat duurt dan gewoon te lang.
De dag werd een beetje gevuld met telefoontjes met mijn ziekenfonds, ze belden me op in verband met de klacht van afgelopen woensdag.
En het koste meerdere telefoontje van hun kant om een lijn te krijgen en uiteindelijk werd er een waarschuwing uitgedeeld.
En kreeg ik de garantie dat ik maandag gewoon zal worden opgehaald en dat ik vervoerd zal worden in mijn rolstoel.
Ik had tussen al hun telefoontjes door al geprobeerd op verzoek van ze zorgverzekeraar een taxi te bestellen, maar dit ging weer helemaal mis, geen machtiging, dreigende taal voer rekeningen en contante betalingen en uiteraard werd ik toen boos en melde heel leuk zoek dat maar uit met mijn verzekeraar ik zal ze zo laten bellen……..
Ik kreeg als antwoord te horend at als het me niet beviel ik maar moest gaan lopen, nou sorry maar deze mevrouw kan beter stallen gaan uitmesten of zo want echt een sociaal gevoel heeft ze blijkbaar niet, maar goed zegt wel genoeg over het soort mensen dat je aan de lijn krijgt als je als chronisch zieke of gehandicapte een taxi wilt reserveren, grappige eigenlijk je wacht altijd heel lang vandaag ook weer ruim 10 minuten en dat voor 10 cent per minuut en je krijgt dan dit soort uitlatingen en zo grof als deze heb ik ze niet eerder gehad.
Meestal eindigt het gesprek bij geen machtiging mevrouw dan boek ik u reis niet.
Vervolgens kan ik dan de verzekeraar weer gaan bellen zodat zij hun faxen en dan weer terug bellen om opnieuw een rit te boeken.
Hoe dan ook wil ik wel even kwijt dat mijn zorgverzekeraar het goed heeft aangepakt en alles op alles heeft gezet om het op te lossen nu si het aan de centrale en het taxibedrijf.
Ik wacht vol spanning maandag af.
Tussen al gesprekken aan de telefoon door hebben Twil, Johannes en ik een hele leuke dag gehad.
We hebben ook nog even in de tuin gezeten toen de zon weg was van terras, anders was het mij te heet.
Na een heerlijke maaltijd Quiche hebben we Twil op het station afgezet en we kregen net bericht dat ze veilig en goed thuis was gekomen.
Johannes en ik zijn nog even naar de AH geweest om wat spullen te halen voor de chocoladefontein, die gaan we morgen in ontvangst nemen en samen uit proberen en zondag gaan we een BBQ doen samen met Chrissie en Marco, dus ook hiervoor meteen alles ingeslagen.
Het wordt dus ook een heel leuk weekend.
Twil bedankt voor de gezellige dag en we doen het snel weer eens.

 

Reacties (1) Trackbacks (0)
  1. Tjonge jonge die vrouw had wel lef zeg! Wat een !@#$%^&. En dat werkt bij zo een bedrijf. Ik ben wel blij voor je dat het nu lijkt te zijn opgelost. Ik zeg lijkt, omdat je nog altijd moet afwachten of er maandagmorgen een taxi staat. Maar ja…dat zal vast wel goed komen. Heel fijn weekend, geniet van de chocoladefondue en de bbq!


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.