Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

31jul/071

Hyves werkt! Michael leuk je weer tegen te komen

Zondag 29 juli
Zondag is bij ons de dag van de dieren, alles wordt verschoond en heel uitgebreid verzorg, dus ook vandaag.
Johannes heeft het plafond nog een keer gedaan en nu si het erg mooi en is de huiskamer af, het is erg mooi geworden en heel anders dan het was.
Verder rustig aan gedaan en nog wat opgeruimd.

Maandag 30 juli
Vandaag waren we in afwachting van Neckermann, daar komt de salontafel vandaan en gezien de glasplaat was beschadigd kwam men de tafel opnieuw bezorgen dan kunnen we daar de glasplaat uithalen en de rest weer laten ophalen.
Beetje omslachtig maar ja zo gaat dat met postorderbedrijven.
Dampsy (broertje) kwam even langs om een mobiele telefoon te lenen de zijne was stuk en ik heb altijd wel een reserve liggen.
Terwijl hij even in ons huis bleef zijn wij snel naar de Praxis geweest wat spullen halen en meteen ook even naar Pet’s Place en heb 2 kleine appelslakken meegenomen.
Toen we terug kwamen was Neckermann net geweest en we dronken nog een kop koffie en Dampsy hielp even met de tafel.
Ik ben toen de deksel van de Gerbrils kooi gaan schilderen en Johannes heeft er nieuw gaas op gemaakt en nu is die erg mooi en zo goed als nieuw.
De Gerbrils knaagde steeds aan het gaas en kregen dit dus blijkbaar wel door na een tijdje en nu hebben we dubbel gaas en dikker, dus we zullen zien.
Verder ben ik weer eens bezig geweest met Hyves, Dampsy melde zich bij mij aan en dus ik ook eens kijken, want ja ik heb dan wel Hyves maar erg veel doe ik er niet mee.
Ik tikte een naam in van iemand die ik jaren geleden kende en al lang niet meer zag en tot mijn stomme verbazing vond ik hem op Hyves, heb toen zitten twijfelen en uiteindelijk een berichtje gestuurd.
Michael ken ik al zo lang, we zaten samen op biljarten en deden erg veel samen met Tjalling en trokken dus veel met elkaar op in de jaren 80 en 90 en halverwege de jaren 90 verloren we elkaar echt uit het oog.
Hij stuurde meteen een berichtje terug en ik hoop dat we elkaar weer eens zullen zien en kunnen bij kletsen, want voor mij is en blijft het een hele leuke tijd.
Ik denk dat ik nog maar eens wat meer namen door de Hyves ga halen en kijken wat er gebeurt.

Dinsdag 31 juli
Zo de laatste dag van deze maand, de tijd gaat snel aan ons voorbij vind ik.
Vandaag kwam Sjoerd weer, gezellig en huisje lekker schoon.
Johannes en ik zijn wezen shoppen, eerst naar de kapper, schoenen kopen, kopje koffie drinken vervolgens nog even naar de C&A en toen terug naar huis.
Johannes heeft toen in de tuin gerommeld en daarna zijn we boven weer verder gegaan met de rommelkamer, daar staan nog dozen van de verhuizing die moeten worden uitgezocht en alles wat ik even snel kwijt wil gooien we in die kamer en dus moest er nu weer opgeruimd worden.
We zijn nog niet klaar maar ach die kamer ziet niemand en klaar kom je er niet me, want elke keer komt er weer wat nieuws bij.
Vandaag kreeg ik dus een bericht terug van Michael en dat maakte mij wel erg blij en mijn dag dus heel goed, nu hopen dat we ook eens een afspraak kunnen maken, ben erg benieuwd hoe het met hem is en is vergaan…..misschien is hij ook wel getrouwd en ik ben ook benieuwd hoe het met zijn moeder Carla is.
Carla heeft in het verleden heel veel voor mij en mijn familie gedaan en toch valt dan zon contact weg, stom eigenlijk.
Na alles ha dik zin in een gebakken visje en die hebben we dus even gehaald en lekker zitten op smikkelen en meteen een Hollandse nieuwe haring meegenomen voor later vanavond.
Hebben wat tv zitten kijken en achter de pc en nu is de avond er en gaan we op tijd naar bed, morgen moet ik weer een dag naar Rotterdam.

Reacties (1) Trackbacks (0)
  1. Leuk he Hyves! Ik vind het ook zo leuk om klasgenoten en vrienden van vroeger tegen te komen. Succes in Rotjeknor.


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.