Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

19jul/072

Nintendo is binnen en voor Johannes komt er een…..

Dinsdag 17 juli
Vandaag heel de dag niet veel gedaan, gewoon gerommeld in huis met alledaagse dingen.
Zoals de kattenbak verschonen, vaatwasser in/uitruimen en gewoon opruimen, niet veel interessants dus.
In afwachting van de Nintendo DS, maar helaas die komt dus later denk ik.
Daarnaast heb ik hard gewerkt in het prijsvragen-freaks.com forum om alles bij te werken en er waren heel veelnieuwe acties en ik moest nog heel veel inhalen en ben na vandaag weer bij dus kom maar pakjesman breng mij maar weer wat leuke prijzen de komende weken.

Woensdag 18 juli
Vandaag was dagje Rotterdam, alles verliep goed.
Sjaan was weer terug van vakantie en heel erg bruin, Saskia is nu op vakantie en komt daarna ook niet terug want dan begint ze op andere afdeling, maar ik zal haar nog wel zien.
Infuus liep goed en ik lag weer gezellig met de mevrouw waar ik al eerder mee lag, zij moet 6 keer komen en in het schema als ik dus wie weet komen we elkaar volgende keer weer tegen.
Dit was het een na laatste infuus in de trial, nog maar 1 keer een infuus voor de trial en dan gaan we met het echte middel beginnen.
Ik ben er nog steeds van overtuigd dat ik placebo krijg en ik hoor pas ergens eind november of begin december of ik gelijk heb gehad.
Ik wilde snel weer naar huis, omdat mijn Nintendo DS binnen is gekomen en ik wil spelen.
Eenmaal thuis inderdaad meteen open gemaakt en ik vind het een heerlijk ding.
We hebben de brainwave en dat is echt lollig, samen met Johannes gespeeld en jawel ik kan beter en sneller rekenen dan hij, maar goed hij kan weer andere onderdelen sneller en beter.
We hebben toen ook samen een nieuwe salontafel uitgezocht, deze is kaduuk en dit is dan het laatste wat er voorlopig in de huiskamer veranderd.
Alleen nog een muurtje witten en dan plafond en klaar, we kunnen er weer jaren tegenaan met de meubels en muren.
Omdat de aquaria van beukenhout zijn en de zitmeubels en tv kast zwart (zie foto’s in eerdere berichten) wilden we een combinatie van beuken en zwart en dan het liefst ook nog wat met glas, nou zoeken dus en gevonden!
Het is precies wat we wilden een beuken tafel met een zwarte glasplaat.
image001

Als alles goed gaat wordt hij aantaande vrijdag bezorgd, spannend.
Nadat we dat geregeld hadden zijn we nog even in de zithoek gaan zitten kletsen en toen snel naar bed.

Donderdag 19 juli
Het is weer die tijd van het jaar, vakantiegeld komt of is binnen, wij hebben heel bewust gekozen om dit jaar niet echt weg te gaan.
We wilden dit jaar onze huiskamer doen en dat is bijna helemaal gedaan inmiddels en we gaan dan wel wat andere leuke dingen doen zoals dagje weg naar Emmen.
Ook kozen wij ervoor om in plaats van de vakantie iets blijvends te hebben, ik koos dus voor een Nintendo DS en Johannes koos voor een MIO navigatie.

We hebben al een MIO navigatie maar ja nu de update erop met en die toch wel kostbaar is en die update er ook voor zorgt dat er een deel scherm minder kaart zichtbaar wordt door informatie die men toont in de nieuwe software wilde hij toch liever een hele nieuwe.
Hij heeft gekozen voor de nieuwe Mio C520T Europa met TMC.
TNC geeft de files en verkeersinformatie aan je door, zodat je eventueel de files kunt ontwijken.
image002
Vandaag heb ik die dan dus besteld voor hem en als alles goed gaat komt ook die morgen binnen samen met het spel New Super Mario Bros voor mijn Nintendo DS.
Kortom geen echte vakantie naar de zon of een huisje huren voor hoge kosten, maar gewoon wat leuke dingen doen en mooie spullen waar we heel lang van zullen gaan genieten.
Is weer eens wat anders dan een hoop geld uitgeven aan iets waar je achteraf enkel herinneringen aan overhoudt.
Zo het log is weer bijgewerkt en nu ga ik snel met mijn Nintendo spelen…..

 

Reacties (2) Trackbacks (0)
  1. Leuk dat je Nintendo binnen is, veel plezier ermee! Gaaf dat je Super Mario hebt besteld, ik ben er nog steeds verslaafd aan. Groot gelijk dat je dit jaar kiest voor blijvende dingen. Vakantie is leuk maar kost ook veel geld. Mooie salontafel! Doe Jo de groeten van me en hou je taai!

    Liefs van San

  2. Oh gaaf zeg, een DS en een navigatie systeem. Precies het speelgoed waar ik gek op ben!! 😀

    Mooie salontafel hoor! Heb je een site waar ze meer van zulk soort hebben? Wij zijn ook nog steeds op zoek naar een andere.

    xxx
    Elis.


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.