Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

16jul/071

Hallo Nintendo DS & Bedankt onweer

Maandag 16 juli
Na het opstaan rond 6 uur kwam ik beneden en dacht gaaf is onze nieuwe huiskamer, echt ik ben er superblij mee en Johannes ook.
Johannes ging werken in Rotterdam en had al erg slecht weer onderweg, ik hoopte nog dat het Lelystad zou passeren.
In de ochtend wat mensen gebelt en toen ik mijn vriendin sprak vergat ik helemaal dat ze jarig was, pfff hoe blond kan iemand zijn.
Dus nog een keer gebelt en haar alsnog gefeliciteerd, sorry Marjan zal niet weer gebeuren hoor, echt niet!
Ria de buuf kwam even kijken naar de nieuwe look in huis en vond het echt mooi.
Verder wat op de pc gezeten en toen kwam mijnmoeder langs en broertje, ze kwamen de woonkamer meteen bewonderen en brachten een kabel mee zodat ik de Gameboy kan koppelen aan de Gamecube.
Ik heb toen nog even snel een leuk cadeautje voor mezelf geregeld via internet en ben erg benieuwd hoe lang het duurt voor ik die binnen heb.
Volgens de site is het voor 2100 uur besteld de volgende dag binnen, maar de mail melde dat het 2-3 dagen ging duren dus ik wacht vol spanning af.
image001
Dit is dus wat ik mezelf heb geschonken inclusief een starterpakket, daarin zitten een beschermhoes en nog wat handige zaken.
Twee gave spellen erbij en voorlopig ben ik dus weer zoet tijdens mijn infuusjes in Rotterdam en voor zover ik heb begrepen kan ik mijn Gameboy games er ook in spelen.
Na wat kletswerk en koffie zijn we met zijn drietjes naar het centrum gereden, ik moest even wat nieuwe kabels halen voor de tv aansluiting, ik had sneeuw in beeld, slechte kabels doen dat.
Mijn moeder en broertje gingen mee en toen ik ze had zijn we ieder verder gegaan, hun naar de andere winkels en ik naar huis.
Na het eten werd het opeens heel erg donker en begon het slechte weer hier ook, onweer keiharde donders en felle bliksemschichten.
Uiteraard ging dit gecombineerd met opeens flinke waterval aan regen en harde wind.
Ik hou niet van dit soort onstuimig weer en nu helemaal niet want na een paar minuten hoorde ik boem en jawel daar ging plantenbak nummer 1 met mijn mooie geraniums van het balkon zo op de grond voor mijn deur.
Johannes wilde hem binnen halen, maar wachtte omdat ik riep nee wacht en jawel daar kwam bak 2 naar beneden, nou mooi weer beide bakken aan gort, gebarsten, gebroken en naar de maan.
Ik hoop dat de planten die er nog redelijk uitzien kan overzetten, want ik baal heel erg ze deden het zo goed en mooi, maar goed gelukkig bleef het bij 2 bakken die sneuvelde en hebben ze verder geen schade aan gericht aan de geparkeerde auto´s vlak voor onze deur of erger had geweest als ze op iemand terecht waren gekomen.
Ze staan nu in de voorschuur en morgen maar eens zien of ik ze nog kan overzetten of dat ze te zwaar beschadigd zijn door hun vrije val.
Meteen daarna naar boven gegaan om de stoelen die ook vliegles wilden hebben naar binnen te halen en de tafel omgedraaid zodat die blijft liggen.
Het duurde gelukkig niet lang dat weer, maar lang genoeg om mijn bakken te laten sneuvelen.
Ik heb toen wat op de pc zitten rommelen en tv gekeken en nu si de avond bijna om en ga ik lekker onder de douche en bed in.

Reacties (1) Trackbacks (0)
  1. Leuk dat je een Nintendo hebt besteld met twee leuke spelletjes. Ik hoop dat je het snel binnen krijgt. Heel veel plezier ermee!


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.