Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

2jul/071

Iedereen hartelijk bedankt voor het klikken!

Zondag 1 juli
Joepie nieuwe maand en wat gaat de tijd toch snel aan ons voorbij.
Vandaag beetje uitgeslapen en lekker rustig aan begonnen, we genieten elke minuut van de mooie keuken en dat zal nog lang zo blijven denk ik.
Heb vandaag 3 keer een smootie gemaakt dat is zo lekker vers fruit en ijs door elkaar…niet goed voor mijn lijn, maar ach het is weekend moet dan kunnen.
Ik ben sinds 17 mei in ieder geval al 8 kilo kwijt en we gaan gewoon door.
Vandaag kwam er een meneer helemaal uit Rotterdam om naar de waterloop te kijken die ik te koop had gezet en hij heeft hem gekocht, wij blij weer ruimte in de tuinkast en hij blij met zijn koopje.
Hij kwam met vrouw en dochter en ze waren erg onder de indruk van alle aquaria hier in huis, net een dierentuin en dat hebben we vaker gehoord.
Johannes moest nog even wat voor zijn werk doen en daarna zijn we begonnen aan de huiskamer, van de muurtjes in zijn pc hoekje zijn de schrootjes verdwenen en hij heeft ze al een keer geverfd, nog een keer te gaan of misschien wel 2 keer.
Het wordt heel anders en wel erg mooi, de muur wordt zacht geel en we hopen het van de week af te hebben dat hoekje en dan is mijn pc hoek aan de beurt.
Uiteraard ook de beesten allemaal gedaan, daar is bij ons de zondag voor gereserveerd.
Alle beesten maken het goed en hebben schone bak en zijn lekker verwend. In de middag liep de actie van prijzenretourtje af……einde van ronde 3.
Ik was erg benieuwd of ik de prijs won die ik zo graag zou willen winnen, in ronde 1 won ik een speakerset, in ronde 2 ook, maar die ruilde ik in voor irisbon en ik won toen ook maandprijs de dvd Griezelbus en in ronde 3 wilde ik heel graag de chocoladefontein winnen.
En toen kwam het mailtje….

Beste Monique weber
U heeft in de 3e ronden van prijzenretourtje de zesde prijs gewonnen
De prijs die u gewonnen heeft is een chocolade fontein
Voor het versturen van deze prijs moet u de prijs binnen één week op eisen
De prijs opeisen doet u door een mailtje terug te sturen met daar in uw adres

Ik ben dus nu helemaal blij…echt waar en de nieuwe ronde loopt alweer en we gaan er weer voor, er zijn hele mooie prijzen te winnen, maar ik weet nog niet wat ik precies zou willen winnen.
Nu gaan we wachten tot die komt en dan gaan we lekker aan de chocoladefondue
De nieuwe ronde is gestart en ik ga er weer voor, ik wil iedereen hartelijk bedanken voor het klikken en ik hoop dat jullie willen blijven klikken voor mij.

Hierna hebben we lekker de Chinees gebelt en hebben we dus lekker Chinees gegeten en de rest van de avond rustig aan gedaan en de vakantie geplant.
De vakantie is meer vrije dagen voor Johannes dan echt een vakantie, want we gaan niet weg.
We hebben besloten het huisje hier op orde te maken en Den Haag nu echt af te ronden dus daar gaat onze tijd en geld in zitten.
We gaan wel een dagje naar Dierenpark Emmen, waar ik nog een prijs kan innen, een rondleiding achter de schermen bij de Nijlpaarden en die is voorlopig geplant in begin augustus.
Einde van het weekend op naar een nieuwe week, volle week maar daar komen we wel doorheen.

Reacties (1) Trackbacks (0)
  1. Gefeliciteerd met je chocoladefondue! Superleuk dat je die hebt gewonnen, want die wilde je zooooooooooooo graag winnen! Ik klik ook deze ronde weer dagelijks voor je!


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.