Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

30jun/070

Medicijntesten W72

Woensdag 27 juni
Vandaag moest ik naar Rotterdam om het infuus van vorige week (Medicijntesten W70) in te halen die ik eigen lijk op 20 juni had moeten doen, maar niet kon doen doordat ik nog verbleef in Arnhem.
Het was erg leuk deze keer Irma, de verpleegster was er weer na haar zwangerschapsverlof en ze had foto’s meegenomen van haar zoontje Bas, echt een schatje.
We konden weer lekker ff bijkletsen en het is fijn dat ze er weer is.
Verder lag ik dit keer samen met mijn maatje Jan en dat gebeurt niet vaak dus we hebben heerlijk liggen kletsen en dollen, Jan zijn zoon Jerry was er ook leuke knul.
Het infuus verliep prima, de arts kwam even kijken hoe het ging en alles prima, de neuroloog kwam me onderzoeken en ook alles okay.
Ik mag in ieder geval geen paracetamol met codeïne nemen, maar ja dat was me al duidelijk geworden.
Omdat ik nu in de nacht beademingsondersteuning heb mag ik ook meteen een extra administratie gaan bij houden over hoelang ik eraan lig, dit hebben ze nodig voor de trial.
Ik was op normale tijd klaar en ben snel naar huis gegaan.
Jan het was echt super gezellig om weer eens een keer samen te zijn in Rotterdam en ik wens je heel veel sterkte en sucses met je verbouwing en als je klaar bent komen we gezellig bij jullie eten.
Volgende week mag ik weer, dat is dan de normale dag om te gaan.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.