Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

13jun/071

Alles tegelijk

Dinsdag 12 juni (vervolg)
Ik heb de halve middag aan de telefoon gezeten, gezellig kletsen en uiteraard mensen vertellen dat ik er even niet ben.
Moest nog wat dingen regelen zoals afspraken afzeggen en verzetten en melden dat afspraken heel misschien niet doorgaan als men het noodzakelijk vind dat ik blijf.
Johannes kwam thuis en we zijn meteen even naar de vernieuwde AH gegaan, wat is die mooi geworden onze eigen buurtwinkel.
Er is nu een Gall&Gall bijgekomen, hij stukken groter en dus veel meer assortiment en jawel we hebben een pinautomaat erbij gekregen, das fijn nu kan ik daar geld uit de muur halen.
Er is een stomerijgedeelte bijgekomen en je kan ook je medicijnen daarop halen in plaats van bij de apotheek en dus alles in een zaak, das echt super makkelijk zo.
Eenmaal thuis heb ik eten gemakt en samen met Johannes wat dingen doorgesproken.
Koffer is gepakt en alles wat mee moet ligt klaar.
Lekker een douche genomen en toen het bed in.

Woensdag 13 juni
Johannes belde me rond half 8 en ik stond toen op, samen lekker gekletst tot aan Rotterdam en dat doen we dagelijks is gewoon gezellig.
Ik heb de beesten allemaal verzorgd en even een rondje door de tuin gemaakt, wat is die mooi de lelie en iris bloeien, de rozen volop tegen de schutting en de eerste stokroos is open nu.
Gisteren ging alles tegelijk anders dan ik wilde, maar ach dat is nou juist het leven toch?
Martin van mijn internetvriendin Francisca is geopereerd en alles is goed gegaan, heel veel beterschap Martin.
San ook een vriendin van mij is weer opgenomen en dit keer met een nierbekkenontsteking, ze krijgt maar geen kans om echt eens goed te herstellen en aan te sterken, meisje houd vol ik denk aan je en een dikke knuffel voor jou en je mannetje Maup.

Liek een ander internet vriendin heeft goede stralen nodig, ze moet haar huis verkopen en daar is ze al heel lang mee bezig en het lukt niet, nou ook als ik daar ben zal ik aan je denken hoor!
Kortom er mogen wel heel wat positieve zonnestralen gaan schijnen voor vele mensen die ik ken en ook die ik niet ken.
Ik kreeg van de week spontaan een mailtje van een Pompe patiënt die het medicijn krijgt sinds kort en zijn naam is Jaap en komt uit Weesp.
Ik vond dat erg leuk en we mailen nu naar elkaar……..ben erg benieuwd hoe andere patiënten omgaan met dingen en uiteraard naar mensen die het echte middel al krijgen.

Reacties (1) Trackbacks (0)
  1. Jij sterkte in de revalidatie kliniek!!!


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.