Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

25mei/0719

Wat nu met www.e-markethings.nl

Even een logje over iets wat ik gewoon kwijt wil, want soms moet je als mens gewoon even klagen hoor…….en ik denk dat klagen in dit geval weinig helpt maar goed.
het om het volgende:

Johannes en ik hebben vorig jaar meegedaan aan een emailspel van .e-markethings.nl.

Via de site sneeuwbalgooien, erg grappig om te doen, je stuurt een mail en die persoon krijgt dan virtueel een sneeuwbal bezorgd.

Zowel Johannes als ik kregen de volgende mail op 6 februari jl. de wedstrijd liep op 1 januari af.
De wedstrijd werd een maand verlengd omdat de server een maand eruit gelegen had.

-- Original Message --
From:
*********
To:****
Sent:
Tuesday, February 06, 2007 10:08 AM
Subject: Gefeliciteerd

Beste Moontje,

Gefeliciteerd, je bent in de top 3 van ons sneeuwbal gooien spel geëindigd en hebt dus een prepaid pakket gewonnen.
Zou je ons je volledige adres door kunnen mailen zodat we de prijs zsm jouw kant op kunnen sturen?

Alvast veel bel- of smsplezier gewenst ;-)

Met vriendelijke groet, Kasper Katje, manager
e-Markethings
http://www.e-markethings.nl/
CoC/KvK Groningen, 02067722

Na een tijdje ben ik eens gaan mailen waar onze prijzen bleven en toen volgde een volgende mail en nog een mail en uiteindelijk kreeg ik dan deze mail:

—– Original Message —–
From: *******
To: *******
Sent: Saturday, May 05, 2007 12:03 PM
Subject: RE: Gefeliciteerd
 
Beste Monique, 

Aleereerst excuses voor het uitblijven van een reactie.
Daarnaast duurt het inderdaad veel te lang maar helaas lag ik ook nog eens gestrekt met een longontsteking. Ik pak nu de draad langzaam weer op en ga nu dus echt na het weekend met de pakketten naar het postkantoor.
  groeten,
Kasper 

 

Nou je raad het al inmiddels ben ik maar gaan bellen, maar helaas er wordt niet opgenomen of ik krijg zijn antwoordapparaat, die ik dus nu dagelijks maar inspreek.
Daarnaast heb ik hem een fax gestuurd en ook dat heb ik al de hele week elke dag gedaan.
Ik krijg gewoon totaal geen reactie.
Ik wordt zo moe van dit soort dingen, je hebt een prijsvraag en dan geef je de prijzen weg, simpelere kan het niet.
Als je dan ziek bent zorg je dat er vervanging is en dat de zaken doorlopen, lijkt mij tenminste.
Maar goed voor ziek zijn en overmacht kan ik nog wel begrip tonen, maar dit wordt te gek zo.
In ieder geval zal ik niet soppen met contact blijven zoeken tot zowel Johannes als ik onze gewonnen prepaid telefoon met 30 euro beltegoed hebben ontvangen.
 

Dit is een plaatje van hun site met de prijs:

image002

Ik weet niet of deze site nu wel of niet betrouwbaar is en of we ooit onze prijs zullen krijgen, maar in ieder geval laat ik dit niet zomaar rusten.
Normaal gesproken verwacht je dat iemand wel even terug belt als je een bericht achterlaat of hem steeds faxt, maar niets hoor…..we gaan gewoon domweg door. Nou ben ik erg benieuwd hoe jullie dit zouden oplossen, post je mening hieronder en wie weet kan een van jullie mij helpen dit hoofdstuk af te sluiten op een goede mannier.

Wordt vervolgd.

Reacties (19) Trackbacks (2)
 1. jeetje , ja maar een long ontsteking ? misschien is de persoon in kwestie wel overleden ,moon ?
  en als iemand anders eens probeerd te mailen voor jullie of te bellen ?

 2. Lekker is dat zég, ik zou je aanraden om het op internetoplichting te zetten,hun helpen je goed en zorgen ervoor dat je je prijs alsnog krijgt.
  Zie de reactie,s van Questiondealer 😉

  Succes ermee

 3. Nou ja zeg, je hebt toch gewonnen??? Dan moet en za je die prijs ook gewoon moeten krijgen ook!
  Zo niet, dan zou ik het inderdaad even melden op internetoplichting en op het forum van opgelicht. Misschien zijn er meer mensen die zich benadeeld voelen en vind zo’n programma het de moeite om het verder uit te zoeken!
  Succes!!!

 4. Hoi

  Ik lees iets over Groningen, ik ben daar woonachtig heb je adres gegevens ??

  Mischien dat ik he een en ander voor je kan uitzoeken

  Karin(van het prijsvr.pb)

 5. Hoi Karin klik de link maar even dan weet je alles wat je wilt weten…….

  http://www.e-markethings.nl/

  en anders pb of mail me even

 6. Ik vind het erg vervelend dat je tegenwoordig steeds vaker zelf zoveel moeite moet doen om je eigen gewonnen prijs te krijgen.
  Ten eerste weten de mensen die een prijsvraag maken toch van te voren dat die prijs er dan ook uitgaat, en dat die dan ook verstuurd moet worden enzo.
  Maar tegenwoordig moet dat via vele onwegen en ongemakken gaan.
  Zelf moet je mailen en bellen tot ze gek van je worden, anders kun je fluiten naar je prijs.
  Ik vind het erg vervelend dat het tegenwoordig zo moet gaat.

  Ik ben van mening, als je niet in staat bent om de prijzen te versturen binnen een geringe tijd, maak er dan ook geen prijsvraag van.
  Die mensen hebben volgens mij ook niet in de gaten dat het allemaal negatieve reclame is voor zichzelf.

  Ik hoop dat je je prijs waar je gewoon recht op hebt alsnog krijgt binnen korte termijn.

  Groetjes Ilonka

 7. Weet je, dit soort acties zorgen ervoor dat er steeds minder prijsvragen worden georganiseerd. Dit hebberige graai gedoe van de deelnemers!
  Dus je wint wat, en je krijgt je prijs een keertje niet! Boehoe!
  Weet jij veel waarom die persoon niet reageert! Hij kan wel dood zijn! En al zou het oplichterij zijn, so what?? Je hebt er lol mee gehad, get on with your life!
  En volgens mij winnen jij en Johannes genoeg, dus zeur niet zo over die ene lullige telefoon!
  gr. Jan H.

 8. @ Jan H.

  Vraag me af of jij zelf ook zo zou reageren als jij de winnaar was en je prijs niet krijgt.
  Daarnaaast maakt het aantal gewonnen prijzen niet uit in dit verhaal, staat los van elkaar.
  Wie veel mee doet, maakt veel kans.
  Nalatigheid is ook gewoon nalatigheid.
   

 9. Jan H: Ken jij die persoon ofzo? Of ben je het stiekem zelf.
  Dit heeft overigens niets te maken met wel of niet veel winnen. Maar belofte maakt schuld, daar gaat het om. Eerst worden Monique en Johannes blij gemaakt en vervolgens krijgen ze hun eerlijk gewonnen prijs maar niet. Iets waar ze gewoon recht op hebben.
  Moontje, ik hoop dat de telefoon gauw binnenkomt, en dat er geen sprake is van oplichting. Veel succes!
  Liefs Maria

 10. Idd Miquel ben het volkomen met je eens, moet je die mensen zelf eens horen als ze iets gewonnen hebben en het niet krijgen .
  Je wint iets en dan moeten ze hun afspraken na komen en als er idd iets aan de hand is dat kan natuurlijk altijd wel gebeuren .
  Maar ik neem aan dat de e-mail box een keer vol raakt en dat gebeurt hier dus niet .

  Hoop dat ie als nog komt

 11. Al ging het om een rol toiletpapier, het is toch te belachelijk voor woorden dat je zelf achter je prijsje aan moet huppelen. Dan kun je wel zeggen lekker belangrijk dat je geen prijs krijgt, maar naarmate dit vaker gebeurt gaat de lol daar ook snel vanaf en zeker als je er zelf achteraan moet huppelen.

  Bovendien zijn er ook wedstrijden waar je zelf geld in moet steken om een prijs te bemachtigen. Nou als dan niemand reageert en die prijs niet opstuurt is dat ook knap lullig. Oplichterij…niet so what, maar wel weg geld…en helaas gaat dit ook steeds vaker zo met wedstrijden waar je geen geld in hoeft te leggen.
  Het gaat toch om het principe…iemand zet een prijsvraag op internet en normaal gezien kun je hier prijzen mee winnen. Die prijzen horen dan ook uitgekeerd te worden. Als die persoon die prijzen niet wil/kan uitkeren, maak dan geen prijsvraag!

  Ok, ik ben het ermee eens, je weet niet waarom die persoon niet reageert, maar ik neem aan bij een bedrijf dat er nog meer mensen werken en van de wedstrijd af hebben geweten. Dan had op zijn minste iemand wel die prijzen kunnen versturen, toch? Bovendien zie ik dat het eerste mailtje van in februari dateert….Het is inmiddels nu bijna juni…tijd genoeg dus om die prijzen te versturen lijkt mij..

  De persoon geeft in de mail aan dat hij na het weekend van 5 mei de pakketten naar het postkantoor gaat brengen. Het is inmiddels al 25 mei en nog steeds niets gehad. Als je toch weet dat mensen erop zitten te wachten en je geeft zelf al aan dat het veel te lang duurt, dan vraag je toch aan iemand anders om de pakketten naar het postkantoor te brengen als je daar zelf niet toe in staat bent??

  Ik ben dan ook heel benieuwd of andere winnaars hun prijs wel al hebben ontvangen. Ik zou zeggen je kunt het altijd aankaarten op het forum van internetoplichting.nl. Wellicht kun je daar ook in contact komen met de andere prijswinnaars.

 12. Hoi Moon, dat is balen zeg! Of het oplichting is kan ik niet beoordelen…maar je had toch wel wat moeten horen. Ik hoop dat je op korte termijn je prijs krijgt en op zijn minst een reactie. Laat Jan H maar kletsen hoor, die kan zich beter druk maken om andere dingen!

 13. Volgens mij is dit dezelfde van de site femail.nuwaar ik ook een paar probeempjes mee heb gehad omdat ze opeens de voorwaarden hadden veranderd vanwege ziekte van Kasper.
  Succes hoop dat jullie toch nog de prijzen binnenkrijgen.

 14. femail.nu is inderdaad een van hun sites en deze is totaal anders en in mijn ogen geen verdiensite meer.
  Ik had daar ook een account en zonder bericht is opeens de site weg en anders…..

 15. Hoi Moontje,
  Ik geef je groot gelijk blijf erachteraan zitten jij heb gewonnen dus zijn ze verplicht om deze prijs aan jou te geven .En nog even voor Jan H.Al winnen ze elke dag een grote prijs en krijgen ze het niet aangesleept met de andere prijzen ,Ze hebben er gewoon recht op .,

 16. Ow hier word je toch moe van?
  Gewonnen is gewonnen hoor,niet opgeven, die internet oplichting-opsporingsdienst er achter zetten! Zucht…
  Succes!

 17. Hi Monique,

  Heb je alleen z’n mobiele nummer?
  Dit is zijn vast lijn 050-5250169

  Groet,
  Marco

 18. Marco bedankt ik had zijn info al opgezocht maar zijn telefoon neemt neimand op, zijn mobiel heeft antwoordapparaat waar ik al diverse malen op sta en zijn fax is denk ik zonder papier nu, zijn mailbox vol………………..

  maar ik hoor niets, zie niets.

  Hij is hoofdverantwoordelijke voor dat bedrijf en er werken 4 mensen dus ik neem aan dat een van hun ook zijn taken kan waarnemen en zal gaan waarnemen ooit……….

 19. jeetje vervelend he!!
  Stel dat een puber nou zo’n telefoon gewonnen had
  en niet gekregen, leg dat maar eens uit,
  jullie(wij) zijn nog volwassen om veel te snappen, maar gewoon volhouden Moon!!
  Heel jammer dat je er zo achteraan moet!!


Geef een reactie