Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

22mei/071

Jippie ik krijg een Gamecube!

Zondag 20 mei
Okay de dag begon voor mij pas in de middag, Johannes had me een hele tijd laten liggen ik was heel erg moe n niet fit.
De drukte van de dag ervoor moest verwerkt worden blijkbaar.
In de middag hebben we de aquaria weer verzorgd, filters verschoont, water ververst planten netjes gemaakt het hele gebeuren.
Zondag is bij ons de dag van de dieren, dan doen we grote schoonmaak en bijwerken.
Mijn broertje belde om me te laten weten dat ik een Gamecube heb…hij heeft het geregeld een tweedehands maar dat is niet belangrijk ik ben er super blij mee.
Ik weet niet de kleur, maar ik krijg er een Harry Potter controller en geheugenkaart bij.
Tevens een kabel om mijn Gameboy Advanced erop aan te sluiten.

image001

Verder hebben we dus rustig aan gedaan en zijn we op tijd weer ons bed ingegaan. 

Maandag 21 mei
Helaas de vrije dagen zijn weer achter de rug, 4 dagen wat zijn die snel gegaan zeg.
Johannes is weer naar zijn werk in Rotterdam en ik ben thuis.
Vandaag de woningbouw maar weer eens gebelt, want ten slotte zou men vorige week maandag de afvoer plaatsen op de afzuiger en tot op heden niets.
Buurman Herris is het dak op gegaan en heeft de koepel eraf gehaald en alles netjes schoongemaakt, heerlijk alles weer wit en fris en dus meteen meer licht op de trap.
Ik heb van een andere buurman die ook een vijver heeft een emmer vol kikkervisjes gekregen en die zwemmen nu als levend voer bij Axel & Lotte rond.

image002

Axel & Lotte zijn hier wel tevreden mee, de een na de ander verdween en er zwemmen er genoeg voor een hele week, dus dat is smakelijk eten voor ze.
Voordeel voor ons is dat de kikkervisjes de bak mooi schoonmaken, ze eten alle afval die erin zit zoals alg, dode wormen die zijn achter gebleven op.
Een van de gele Goerami is overleden, das wel zielig nu is het mannetje alleen, maar goed die hadden we al ruim 2 jaar en we hadden dit zien aankomen.

image003

Nu hebben we nog 1 gele en een koppel blauwe.
Penny kwam gezellig op de koffie en we hebben lekker zitten kletsen.
In de avond wat tv gekeken en bezig geweest met het forum, sinds 11 mei hebben we problemen met de snelheid van ons forum en we hebben geen flauw idee hoe of wat.
Wij komen er echt niet uit en dus hebben we nu de hulp ingeschakeld van de server beheerder en hoppen dat de snelheid (performance) snel weer op het oude nivo zal zijn.
Nog even het nieuws gekeken en toen het bed in gegaan. 

 

Reacties (1) Trackbacks (0)
  1. Leuk Moon veel plezier met je gamecube! Het levende voer voor Axel en Lotte…dat is niks voor mij hoor. Ik weet wel dat het de natuur is, maar nee ik hoef dat niet te zien. Sterkte en succes in Rotjeknor morgen.


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.