Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

19mei/072

Jippie! San is weer thuis!

Maandag 14 mei tot en met Woensdag 16 mei
Eigenlijk heb ik niet veel te melden, heb weer eens drie besteed met wachten op de woningbouw die niet kwam opdagen.
Jawel men heeft eindelijk de afzuigkap en kastje geplaatst maar nog niet de afvoer en dus zouden ze dat maandag komen doen, maar er kwam niemand en de rest van de week dus ook niet.
Ik was zelf niet echt in orde en 100% fit dus heb heel rustig gedaan en als ik alleen ben gebruik ik nu in huis mijn rollator, omdat ik bang ben om te vallen als mijn benen weer eens besluiten even te pauzeren.
Mijn vriendin San is weer opgenomen op dinsdag in Leiden en zal weer even daar moeten blijven.

Donderdag 17 mei
We zijn aan het lange weekend begonnen, Johannes heeft 4 dagen vrij heerlijk!
Vandaag zijn we naar Den Haag geweest om de post te halen en wat maten te nemen van dingen die we toch nog willen vernieuwen voor de verkoop plaats gaat vinden.
Vreemd hoor zon heel leeg huis, kaal en het klinkt erg hol, maar de senseo deed het nog dus een lekker bakkie en weer verder.
We zijn toen naar Leiden gereden, voor het eerst zou ik San gaan ontmoeten, we kletsen al lang via MSN en ook via de telefoon maken we de nodige uurtjes dagelijks.
Ze was koffie drinken met wat familie in op het Leidse plein, maar ja wij waren ook wel iets te vroeg.
Toen we het plein opkwamen, ik in mijn rolstoel en Johannes rolde mij, herkende ze ons a la minuut, ik haar trouwens ook.
het werd een heerlijk middag en het was voor ons beide een bevestiging van de bijzondere band die wij al hadden.
we hebben koffie gedronken en lekker gekletst en genoten van elkaars gezelschap.
Na een tijdje zijn weer naar huis gegaan Lelystad onderweg nog na pratend over onze ontmoeting.
San je bent echt een heel bijzonder mens, ik hoef het verder niet meer uit te tikken dat hebben we al besproken over de telefoon en meteen via sms.
Eenmaal thuis was ik behoorlijk op en hebben we snel de chinees gebelt en 2 menu’s besteld, broccoli met kipfilet en stukken biefstuk met allerlei Chinese champignons, het waren echt heerlijke gerechten.
Nog even het internet op gegaan forum kijken, mail lezen en toen snel onder de douche en bedje in.

Vrijdag 18 mei
Vandaag mocht volgens de Nederlandse vlaginstructie de vlag met oranje wimpel uit, prinses Maxima was gisteren jarig, maar omdat het toen hemelvaart was en dus een officiële Christelijke feestdag mag je dan niet vlaggen en doe je dat de dag erna.
Kortom ik was weer blij, ik vind het echt geweldig als de vlag uit mag hangen, staat zo vrolijk een wapperende vlag boven het balkon, maar de buren vroegen zich wel allemaal af waarom wij de vlag hadden uitgehangen.
Ik heb dat dus wel een paar keer uitgelegd en kon wel lachen om de situatie en heb de buren een lijst gegeven waarop de vlag uit mag met of zonder wimpel.
Heb in de ochtend een tijd met San zitten bellen en nakletsen over onze ontmoeting en ze had geweldig nieuws ze mag vanavond weer naar huis om weer even op adem te komen en dan over een week of wat mag ze terug voor een nieuwe ronde.
San en Maup geniet ervan en fijn dat je weer in je eigen omgeving kan zijn, we bellen snel weer meis!
Johannes heeft in de tuin de vijver wat bijgewerkt, nu zien we weer water en ook de vissen beter, hopelijk merkt de reiger dit niet LOL.
We zijn naar de nieuwe supermarkt geweest, deze is groot en erg uitgebreid qua assortiment en heel betaalbaar, ik zal dus vaker naar de Deen gaan.
Thuis even een lunch genuttigd en bij zitten komen, was wel erg veel slofwerk voor mij.
In de middag naar de buurtjes gegaan voor een drankje en hapje, omdat ik op dieet ben hebben ze als hapje tomaatjes en komkommer gemaakt erg lief en lekker.
We waren al een hele tijd niet meer geweest omdat ik het niet aan kon, dus was weer even heel gezellig als vanouds en lekker in tuin gezeten.
De nieuwe broodbakmachine bevalt erg goed, we hadden ook een lekker broodje gemaakt voor de buurtjes en die waren erg enthousiast.
In de avond heb ik met mijn moeder zitten kwekken aan de telefoon, morgen is neefje jarig dus even overleg over zijn cadeau gehad en ze zijn geslaagd, maar morgen meer hierover.
Later kwam mijn broertje even langs, die wilde zijn gamecube even terug zolang hij weer aan wal is en daarna brengt hij hem weer terug, lief hé?
We hebben uiteraard naar de finale van So You Wanna Be A Popstar gekeken en onze favoriet won ook nog, Erik Hulzebosch.
De prijs is een platencontract voor een singel en tjee wat een leuk nummer heeft Erik gemakt, TOPPIE!!!
Verder nog wat internet gezeten en nu is het tijd om zo de douche te bezoeken en dan eens te kijken of ik mijn bed kan vinden.
 

 

Reacties (2) Trackbacks (0)
  1. Het was geweldig dat jullie er waren! Leuk om elkaar nu eindelijk eens in het echt te ontmoeten. Je kent elkaar eerst via internet. Tijdens mijn vorige opname hebben we elkaar voor het eerst via de telefoon gesproken. Deze keer hebben we elkaar gezien en dat zal zeker niet voor het laatst zijn. Het was vermoeiend, maar oh zo fijn! Volgende keer op een andere locatie…niet in het ziekenhuis. Bedankt!

  2. Gefeliciteerd met je neefje! Hij zal wel blij zijn met zijn mooie kado!


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.