Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

19mei/071

Bedankt broertje dat je langs kwam met Lianno Angelo!

Zaterdag 19 mei
De dag begon erg vreemd en dat kwam doordat Johannes en ik afgelopen nacht onderhoud aan ons prijsvragen-forum hebben uitgevoerd.
Er moesten wat dingen gedaan worden aan de software en dat kan je dan het beste in de nacht doen, dan hebben de minste leden er last van op een enkeling na dan.
Tegen 3 uur was het zover klaar dat we naar bed gingen, Johannes stond om 6 uur weer op dat was de voorspelde eindtijd namelijk , maar helaas het werd 8 uur dus Johannes kwam naar bed en om 8 uur weer eruit.
Toen was het onderhoud klaar en kon het forum weer online, ik stond op en Johannes ging slapen.
Johannes stond tegen half 12 weer op en dat was net toen Moeke 2 op de koffie kwam.
We hebben gezellig koffie en thee zitten drinken en zitten kletsen over van alles en nog wat, ik kreeg een sjaal om je rug met te schrobben onder de douche, dat lijkt me heerlijk ben benieuwd ga hem vanavond meteen proberen.
Toen Moeke 2 weer ging kroop ik achter de pc en daar ging de telefoon mijn broertje hij was in Harderwijk in het Dolfinarium de verjaardag van zijn zoontje Lianno aan het vieren, morgen wordt hij 6 jaar.
Ik was erg in de war, want heel de dag was ik ervan overtuigd dat hij vandaag echt jarig was en 6 jaar was geworden, BlonT.
Maar goed ze waren in de ochtend bij onze vader geweest en onze moeder was ook mee naar Dolfinarium en nu wilde ze gezellig bij ons komen eten.
Ik vond dat echt geweldig en was er superblij mee, belde meten Moeke 2 of zij ook gezellig kwam en dat deed ze.
Eenmaal hier kreeg Lianno van ons zijn cadeau, Gameboy micro we hebben dat met zijn allen aangeschafd mijn broertje, moeder Johannes en ik samen dus

image001

en omdat je daar alleen niets mee kan ook 3 spellen.
image002image003
image004

Lianno begon meteen heerlijk te spelen met zijn nieuwe Gameboy en hebben gezellig zitten kletsen, mijn broertje speelde met mijn Gameboy gezellig mee zijn zoontje.
Tegen etenstijd hebben we heerlijke pizza’s bestled en daarbij kregen 4 dvd’s cadeau, Swiebertje, Pieter Langoor, Het magische Avontuur van Peter en de laatste Shinchan met verliefd.
Het zijn kinder dvd’s en ik ken er 3 en die zijn leuk dus als Lianno weer komt heb ik weer meer dvd’s die hij kan kijken.
Na het eten van de pizza nog een heerlijk Ben en Jerry ijsje toe, koffie en toen was het tijd om te gaan voor Lianno.
Het was een gezellige middag en we hebben er allemaal van genoten en morgen heeft Lianno weer een leuk feestje bij zichzelf thuis. (pleeggezin)
Bedankt broertje dat je toch nog langs kon komen dat is echt top en ik ben er super blij mee.
Nu gaan we duimen want mijn broertje kan zoals het nu lijkt voor een goede prijs een tweedehands gamecube regelen end at zou ik echt geweldig vinden dan kan ik weer verder spelen en op zoek kan naar Zelda en Mario Bros games.
Ik duim heel hard nu en morgen hoor ik meer……..in ieder geval bedankt broertje voor het proberen alvast ha ha
De rest van de avond ga ik heel rustig aan doen, ben erg moe nu maar das logisch was druk dagje , maar wel een superdagje. 

Reacties (1) Trackbacks (0)
  1. Wat geweldig dat Lianno Angelo bij jullie is geweest, wat een grote verrassing en wat zullen jullie daarvan genoten hebben! Gefeliciteerd! Ik dacht al dat ik in de war was, omdat ineens het stukje over zijn verjaardag en kado verdwenen was. Maar je had je dus een dag vergist ha ha. Rustig aan en geniet nog na van dit superbezoek.


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.