Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

13mei/071

Visite van de moeders

Moederdag verliep hier toch anders dan verwacht, we waren la op tijd op ik was wakker en blijven liggen lukte niet.
Ik ben toen maar rustig de was gaan opvouwen, dat kost gelukkig niet veel energie.
Heb verder op de pc gezeten en ben weer voor het eerst zijn tijden met de spelcomputers bezig, in dit geval dus de gamecube.
Johannes en ik hebben 2 verschillende versies van Need for Speed gespeeld, lekker racen en crashen, dat laatste ben ik erg goed in.
Ook ben ik bezig met Spyro enter the dragon dat is echt meer mijn stijl en daar kan ik mezelf uren mee bezig houden, echt heel leuk.
In de middag belde de moeders of ze op de koffie konden komen en dat kon, we hebben gezellig gekletst en aan de thee/koffie gezeten.
Moeke 2 had het schildpadje even mee genomen dat bij de bloemen zat, echt een super lief beestje.
Meteen mijn moeder gevraagd of ze mijn oude broodbakmachine misschien wilde hebben, hij doet het prima hoor maar ja ik wilde er eentje die meer kan, dus tja dan houdt je er eentje over en mijnmoeder wilde hem wel dus zij blij ik blij.
Toen ze weer weggingen ben ik begonnen met koken, spinazietaart had ik uit het nieuwe spinazie kookboek gekozen end at was erg smakelijk.
Als toetje ijs met vruchtjes, aardbeiensaus en chocoladeschaafsel en voor Johannes uiteraard slagroom, ik hoef dat niet.
Kortom een lekker maaltijd en na het eten even op pc en MSN met moeder, via de telefoon even iets uitgelegd en nu is alles “op”, dus we gaan sluiten en lekker het bedje opzoeken………….

 

 

Reacties (1) Trackbacks (0)
  1. Gezellig dat de moeders op visite kwamen. Jullie hebben lekker gegeten, lees ik wel! En straks je nieuwe broodbakmachine, heerlijk hoor geniet ervan!


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.