Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

10mei/072

Medicijntesten W66

Woensdag 9 mei
En alweer is het zo’n woensdag, ja precies Rotterdam woensdag.
De taxi kwam veel te vroeg al om 8.40 uur en ach ik kon wel meegaan en deed dat dus maar.
In de taxi werd me alles al snel duidelijk er was weer eens een onmogelijke combinatierit gemaakt, ik werd als eerste gehaald (stond gepland om 9.30) we vertrokken naar Almere om iemand op te halen die naar Den Haag moest.
Dit was een Valys rit dus vanaf nu combineren ze dus gewoon ook ziekenvervoer met sociaal aangepast vervoer, Valys is bedoeld om mensen die niet met openbaarvervoer kunnen te vervoeren.
Persoonlijk vind ik dit een behoorlijk irritant en zeer ongepast.
Mensen die voor een behandeling worden vervoerd met ziekenvervoer combineer je niet met mensen die gebruik van aangepast vervoer.
Ik onderging de hele reis gelaten en kwam doodmoe om even over 12 uur aan in Rotterdam, normaal ben ik er dus al rond 11 uur.
Erg onprettig bijna uur eerder vertrokken en dan toch te laat - uur later- aankomen.
In Rotterdam ging het infuus goed, ik heb gesproken met de dokter Z over het gebeuren van dinsdag en ze gaat overleggen met een neuroloog, maar kent nog 2 gevallend ie dit probleem hebben.
Bij één van hen is het net zo spontaan als het kwam verdwenen en de ander gaat langzaam weer beter.
Voor alsnog is het oordeel overbelasting of zware belasting zal leiden tot uitval en dus dit soort voorvallen en er is dan ook waarschijnlijk niets aan te doen.
Ik was erg moe en heb dus halve middag liggen slapen en dus was het allemaal zo om.
Met de taxi naar huis gegaan en was mooi op tijd thuis.
Thuis lag er een brief van Groot Klimmendaal uit Arnhem, ik moet een vragenlijstje terug sturen en zal dan via de telefoon verder info en een oproep ontvangen.
Het is wel duidelijk dat het in ieder geval een opname zal zijn van tenminste 3 nachten, als blijkt dat ik beademing nodig heb zal er 1 tot 2 weken nodig zijn omdat in te stellen en die zullen er gelijk achteraan volgen.
Ik ben erg benieuwd heb niet zo veel behoefte om in een revalidatie kliniek te gaan logeren, maar goed één stap tegelijk eerst de 3 nachten en dan zien we wel verder.

Reacties (2) Trackbacks (0)
  1. Balen van je lange reis, kan dat nog veranderd worden?
    Jeetje.
    Nou ben benieuwd wanneer je de oproep krijgt.
    xx

  2. Hoi Moon, dat is balen zeg dat ze je reis combineerden. Het is al zo zwaar voor je. Ik hoop dat je benen zullen herstellen! Balen dat je zo lang moet logeren in de kliniek. Je hebt helaas geen keuze en wij zullen er voor je zijn op afstand. Sterkte met alles, ik denk aan je!

    Veel lief van San X


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.